Smoky Eyes: 6 βήματα για να πετύχετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα

22:34 25/4/2024 - Πηγή: InStyle
Τα smoky eyes αποτελούν ένα δυναμικό στοιχείο στο μακιγιάζ που μπορεί να αναβαθμίσει άμεσα την τελική μας εμφάνιση και να δώσει βάθος και μια αισθησιακή πινελιά στο βλέμμα μας.

Ωστόσο, η δημιουργία ενός σκοτεινού, καπνιστού μακιγιάζ μπορεί να φανεί λίγο δύσκολη πόσω μάλλον αν υπολογίσουμε τις μουτζούρες και τα «ατυχήματα». Μερικά απλά βήματα όμως μπορούν να κάνουν τη διαδικασία ευκολότερη και το αποτέλεσμα να δείχνει πραγματικά επαγγελματικό!

5 βήματα για το τέλειο
smoky eye lookΕφαρμόζουμε primer και σχεδιάζουμε τη γραμμή των βλεφάρων μαςΕπιλέγουμε τις σκιές ματιών προσθέτοντας και μία φωτεινήΕφαρμόζουμε μάσκαραΠροσθέτουμε βλεφαρίδεςΟλοκληρώνουμε το lookΒήμα 1: Εφαρμόζουμε primer και σχεδιάζουμε μια γραμμή στα βλέφαρα

Ξεκινάμε εφαρμόζοντας ένα primer σκιών για να διασφαλίσουμε ότι το μακιγιάζ μας θα διαρκέσει. Στη συνέχεια, σχεδιάζουμε μια γραμμή με ένα μαύρο eyeliner κατά μήκος της άνω και κάτω βλεφαρίδας, ξεθωριάζοντάς το ελαφρώς με το δάχτυλο.

Βήμα 2: Επιλέγουμε τις σκιές ματιών

Ανακατεύουμε δύο σκιές ματιών από την αγαπημένη μας παλέτα και τις εφαρμόζουμε στο άνω και κάτω βλέφαρο, αναμειγνύοντάς τις για να δημιουργήσουμε μια ομοιόμορφη απόχρωση. Στη συνέχεια προσθέτουμε μια φωτεινή ή και glitter σκιά στο κέντρο του βλεφάρου και στην εσωτερική γωνία του ματιού για να δώσουμε λάμψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ВИЗАЖИСТ ПИТЕР • МАКИЯЖ • ОБУЧЕНИЕ • СПБ (@alexeeva_victoria)

Βήμα 3: Εφαρμόζουμε μάσκαρα

Εφαρμόζουμε πλούσια μάσκαρα για να αναδείξουμε τις βλεφαρίδες μας και να ολοκληρώσουμε το look.

Βήμα 4: Προσθέτουμε βλεφαρίδες

Προαιρετικά, για περισσότερη δραματικότητα, προσθέτουμε ψεύτικες βλεφαρίδες στην εξωτερική γωνία του ματιού.

Βήμα 5: Ολοκληρώνουμε το look

Μετά την ολοκλήρωση των ματιών, συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Δεν ξεχνάμε φυσικά να αφιερώσουμε προσοχή στα φρύδια μας και να εφαρμόσουμε μια φυσική απόχρωση ρουζ και κραγιόν για ένα ισορροπημένο τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wafaa abdul karim (@beautygypsy)

Keywords
Τυχαία Θέματα