Πρίγκιπας William: Μοιράζεται το αγαπημένο αστείο της πριγκίπισσας Charlotte

21:59 25/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε το αγαπημένο αστείο της πριγκίπισσας Charlotte στη διάρκεια μιας επίσκεψης σε σχολείο, στο πλαίσιο της ημέρας υποχρεώσεων στα Δυτικά Μίντλαντς.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε τον Freddie Hadley, 12 ετών, στο St Michael’s Church of England High School στο Rowley Regis, Sandwell, αφού ο νεαρός μαθητής έγραψε στον William πέρυσι και τον προσκάλεσε

να δει τις πρωτοβουλίες τους για την ψυχική υγεία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρίγκιπας συνάντησε τον Freddie και τους συμμαθητές του για ένα τμήμα στον ραδιοφωνικό σταθμό του σχολείου, όπου του ζητήθηκε να μοιραστεί ένα “μπαμπαδίστικο αστείο”.

Προσπαθώ κατά κάποιο τρόπο να διοχετεύσω τον Jack Whitehall, επειδή τα περισσότερα από τα αστεία του μοιάζουν αρκετά με τον πατέρα”.

Ο βασιλικός είπε στη συνέχεια ανέκδοτο για το “Interrupting Cow”, λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή είναι το αγαπημένο της πριγκίπισσας Charlotte, προσθέτοντας: “Αυτό είναι ένα που ακούω πολύ στο σπίτι αυτή τη στιγμή”.

Prince William The Prince of Wales revealing Princess Charlotte’s favourite joke at the moment when visiting a school in the West Midlands #PrinceWilliam #PrinceofWales pic.twitter.com/nDvWRYEcJf

Lee Hood (@Mofoman360) April 25, 2024

Κάποιοι μπορεί να το είχαν προβλέψει, αλλά όταν οι υπόλοιποι ρώτησαν τον πρίγκιπα ποια “διακοπτόμενη αγελάδα” ο William έβγαλε ένα απότομο “μουυυ”. Αρκετοί γέλασαν και άλλοι κορόιδεψαν τον πρίγκιπα, ο οποίος επέμεινε ότι ήταν το καλύτερο αστείο που μπορούσε να σκεφτεί.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ευχαρίστησε επίσης τον σταθμό και το σχολείο που τον υποδέχτηκαν – παρά το γεγονός ότι υποστηρίζει την Aston Villa. Ο Freddie Hadley, 12 ετών, δημοσίευσε την επιστολή του στο X, πρώην Twitter, τον περασμένο Οκτώβριο, την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, λέγοντας στον πρίγκιπα για τη λαμπρή δουλειά που έκαναν αυτός και οι φίλοι του στο St Michael’s Church of England High School στο Rowley Regis, Sandwell.

No matter what is going on in his life Prince William The Prince of Wales always looks amazing he visited St Michael’s Church of England School in Sandwell West Midlands today to learn about initiatives available to pupils to support mental health and wellbeing #PrinceWilliam… pic.twitter.com/bnk5bGm4a4

Lee Hood (@Mofoman360) April 25, 2024

Προς μεγάλη του χαρά, ο William απάντησε προσωπικά, γράφοντας: “Καλησπέρα Freddie, λυπάμαι πολύ που η Catherine και εγώ δεν μπορούμε να είμαστε μαζί σου και με τους υπόλοιπους μαθητές στο St Michael’s σήμερα. ‘Η αντιμετώπιση των προκλήσεων και του στίγματος της ψυχικής υγείας είναι τόσο σημαντική, παρακαλώ συνεχίστε αυτό το σημαντικό έργο. W”

Αλλά η επιστολή του Freddie είχε σαφώς βαθιά συγκινητική επίδραση στον πρίγκιπα, ο οποίος ζήτησε από την ομάδα του να κανονίσει κρυφά μια επίσκεψη στο σχολείο την επόμενη φορά που θα προγραμματίσει δημόσιες υποχρεώσεις στα Δυτικά Μίντλαντς. Και σήμερα σόκαρε τον μαθητή και τους συμμαθητές του, καθώς έφτασε απροειδοποίητα στην περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα