Shakira: Για πίτσα στη Μαδρίτη μετά τον χωρισμό της από τον Piqué

16:11 10/6/2022 - Πηγή: InStyle

Στη Μαδρίτη βρίσκεται η Shakira, μετά τον χωρισμό από τον επί 12 χρόνια σύντροφό της Gerard Piqué. Η Κολομβιανή superstar φορούσε ένα μίνι φόρεμα και μποτάκια, ενώ κρατούσε ένα κουτί πίτσα καθώς περπατούσε σε δρόμο της ισπανικής πρωτεύουσας.

Την περασμένη εβδομάδα η είδηση του χωρισμού έπεσε πράγματι σαν βόμβα στον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο, ενώ αιτία φέρεται να είναι η απιστία του άσου της Μπαρτσελόνα. Από

την ημέρα που ανακοινώθηκε επίσημα ο χωρισμός κανείς από τους δυο δεν έχει κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση ή αναφορά. Η Shakira επανήλθε στα social media ανεβάζοντας ένα βίντεο από την αποθεραπεία του πατέρα της που είχε ένα ατύχημα, ενώ μόλις χθες, ο φωτογραφικός φακ΄ςο τη “συνέλαβε” να πηγαίνει τους γιους της σε μάθημα καράτε στη Βαρκελώνη.

Shakira: H πρώτη της ανάρτηση μετά τον χωρισμό της από τον Piqué

Το ισπανικό περιοδικό “El Periodico” ανέφερε ότι το ζευγάρι ζούσε εδώ και αρκετές εβδομάδες χωριστά, αφου΄η Shakira είχε διώξει από το σπίτι τον Piqué. Σύμφωνα με τις πηγές, ο ποδοσφαιριστήςαπολάμβανε έντονη βραδινή ζωή και εξόδους με τους συμπαίκτες του. Ούτε η superstar ούτε ο άσος της Μπαρτσελόνα έχουν αναφερθεί στις φήμες της απιστίας, αλλά ο δημοσιογράφος Emilio Pérez σημείωσε πως “η Shakira πήρε την απόφαση να χωρίσουν. Έτσι έγινε. Συνέβη. Γι’ αυτό υπάρχει απόσταση. Ενδεχομένως δεν έχει μείνει τίποτα, αλλά αυτή η απιστία πέρασε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα