Julia Fox: Έτοιμη για γάμο η πρώην του Kanye West; – Η εμφάνιση με νυφικό που “άναψε φωτιές”

14:33 10/6/2022 - Πηγή: InStyle

Προβληματισμένους άφησε τους ακολούθους της η Julia Fox, όταν άρχισε να ανεβάζει στα social media selfie φορώντας νυφικό.

Η πρώην του Kanye West, που είναι γνωστή για τις εκκεντρικές στιλιστικές επιλογές της, αυτή τη φορά εμφανίστηκε σοφιστικέ και αριστοκρατική μέσα σ’ ένα εκπληκτικό νυφικό του Zac Posen. Η ηθοποιός πόζαρε μέσα στο ατελιέ του διάσημου σχεδιαστή που επιμελήθηκε το φόρεμα

της γαμήλιας δεξίωσης της πριγκίπισσας Ευγενίας.

@instagram

“Ο Ζac Ρosen έφτιαξε αυτ΄οτο φόρεμα” έβαλε λεζάντα σε ένα insta story η Fox και ο Posen έκανε ανασημοσίευση στον δικό του λογαριασμό αστειευόμενος ότι μαθεύτηκε το μυστικό. Ο ίδιος ο σχεδιαστής ανέβασε και μία φωτογραφία παρουσιάζοντας το στράπλες νυφικό με την εντυπωσιακή ουρά.

@instagram

Κι ενώ οι ακόλουθοι της σταρ οργίασαν ότι η Fox επανασυνδέθηκε με τον Kanye West και ετοιμάζονται να παντρευτούν, καθώς κυκλοφορούν φήμες ότι χώρισε με τη νυν σύντροφό του Chaney Jones, τελικά αποδείχθηκε ότι η ηθοποιός επέλεξε αυτό το νυφικό για τη προώθηση της νέας της ταινίας “The Trainer”. Σε νέο insta story ο Posen ανέβασε τη φωτογραφία της Fox με τον συμπρωταγωνιστή της Vito Schnabel ενώ έκανε αναφορά και στον σκηνοθέτη της ταινίας Tony Kaye.

@instagramΤο ειδύλλιο της Julia Fox και του Kanye West επισήμως τελείωσε

Η ηθοποιός έχει γίνει η αγαπημένη του σχεδιαστή τους τελευταίους μήνες, ενώ έκανε το ντεμπούτο της στις πασαρέλες στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη τον Φεβρουάριο και μέρες μετά ήταν στην πρώτη σειρά στην επίδειξη του Versace.

Keywords
Τυχαία Θέματα