Britney Spears-Sam Asghari: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τον γάμο τους

13:45 10/6/2022 - Πηγή: InStyle

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Britney Spears και o Sam Asghari, παρουσία περίπου 60 φίλων και συγγενών. Το ζευγάρι δεν έχει δώσει ακόμη στη δημοσιότητα φωτογραφίες ούτε έχουν διαρρεύσει από τους διάσημους καλεσμένους, όπως η Paris Hilton, η Maria Menounos, η Donatella Versace, η Drew Barrymore.

Ωστόσο, οι φωτογράφοι που περίμεναν

έξω από την έπαυλη της popstar απαθανάτισαν τους νεόνυμφους ενώ αποχωρούσαν, μέσα σε μία λευκή Rolls Royce με την επιγραφή “Just Married”.

H Britney έκρυβε το πρόσωπό της καθώς έφευγε από την πολυτελή έπαυλη στην Καλιφόρνια όπου τελέστηκε ο γάμος, ενώ ο personal trainer έδειχνε ευδιάθετος και χαμογελαστός. Φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι “Britney and Sam”. Η popstar μάλιστα δανείστηκε από τον οδηγό της λιμουζίνας ένα λευκό πανί και το κράτησε μπροστά της για να μην τη φωτογραφίσουν οι παπαράτσι.

Τη μεγάλη ημέρα της Britney δεν έλειψε και το δράμα, καθώς ώρες πριν από τη γαμήλια τελετή, ο πρώτος της σύζυγος Jason Alexander εισέβαλε στην έκταση και κατάφερε να φθάσει στο σημείο όπου θα γινόταν ο γάμος. Μάλιστα, έκανε και απευθείας μετάδοση της εισβολής του στον χώρο.

Britney Spears: Είπε το “ναι” η popstar – Συνελήφθη ο πρώην σύζυγός της

Συνελήφθη και κρατείται κατηγορούμενος για παραβίαση, βανδαλισμό και δύο επιθέσεις σε άνδρες της ασφάλειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα