Savage X Fenty: Η νέα συλλογή εσωρούχων της Rihanna είναι για… badass women

10:02 3/8/2021 - Πηγή: InStyle

Η τελευταία… wild συλλογή του brand, Savage X Fenty της Rihanna, η οποία είναι διαθέσιμη για αγορά από την 1η Αυγούστου, περιλαμβάνει ως μοντέλα πέντε μέλη της Caramel Curves, μιας γυναικείας ομάδας μοτοσικλετιστών με έδρα τη Νέα Ορλεάνη, που ιδρύθηκε το 2005 από τις Nakosha “Coco” Smith

και Shanika “Tru” Beatty.

View this post on Instagram

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Οι γυναίκες, που είναι μητέρες και ιδιοκτήτριες μικρών επιχειρήσεων, έχουν φωτογραφηθεί να οδηγούν μαύρες και ροζ μοτοσικλέτες στην πόλη, φορώντας τα νέα εσώρουχα της collection. «Οι Caramel Curves δείχνουν στον κόσμο τι σημαίνει να είσαι badass αφεντικό σε συνδυασμό με την sexy θηλυκότητα”, δήλωσε η ποπ τραγουδίστρια.

SAVAGE X FENTY BY RIHANNA

Στην καμπάνια παρουσιάστηκε ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί σετ εσωρούχων μαζί με γάντια μοτοσικλέτας και διχτυωτό καλσόν, ένα ολόμαυρο φόρεμα που φοριόταν με καλσόν από δαντέλα και γάντια… όπερας και ένα σετ με floral prints και ταιριαστά γάντια μέχρι τον αγκώνα.

SAVAGE X FENTY BY RIHANNA

View this post on Instagram

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Οι γυναίκες φωτογραφήθηκαν από την καλλιτέχνη, Shaniqwa Jarvis, γύρω από τη Νέα Ορλεάνη με εσώρουχα που αγκαλιάζουν το σώμα και τις καμπύλες τους, μην αφήνοντας πίσω το πιο πολύτιμο αξεσουάρ, τις… μοτοσικλέτες τους.

SAVAGE X FENTY BY RIHANNA

Keywords
Τυχαία Θέματα