Η ζωή του Louis Vuitton θα γίνει video game

09:57 2/8/2021 - Πηγή: InStyle

Από τον οίκο Gucci που πουλάει εικονικά αντικείμενα στο Roblox έως και το πρώτο fashion show στο Metaverse, το φανατικό κοινό της μόδας και του gaming αυξάνεται ταχύτατα. Τώρα ο Louis Vuitton αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για τη δική του συμμετοχή σε αυτό το κίνημα αλλαγής. Ποιος λοιπόν ο καλύτερος τρόπος για την ένταξή

του στον συγκεκριμένο χώρο, από τη δημιουργία ενός video game;

Το πρώτο Metaverse fashion show της IMVU έγινε και είμαστε σίγουρες πως έχετε πολλές άγνωστες λέξεις!

Courtesy of Louis Vuitton

Με σκοπό τον εορτασμό των 200 χρόνων από τη γέννηση του ιδρυτή του Louis Vuitton, το fashion brand θα κυκλοφορήσει ένα video game για τη ζωή του. Το παιχνίδι ονομάζεται “Louis: The Game” και ο κεντρικός χαρακτήρας θα είναι η μασκότ του οίκου, η Vivienne. Πρόκειται για μια ξύλινη κούκλα η οποία είναι διακοσμημένη με το εμβληματικό σύμβολο του οίκου. Θα τη συνοδεύσουμε στις εικονικές της περιπέτειες, καθώς θα διανύει την ιστορία της εταιρείας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton Vivienne (@inlovewithvivienne)

Το iOS και Android παιχνίδι φημολογείται ότι θα δίνει διασκεδαστικά tasks στους παίκτες, τα οποία θα πρέπει να ολοκληρώνουν με επιτυχία. Οι δοκιμασίες θα είναι απλές και χωρίς υπερβολική δυσκολία. Ταυτόχρονα θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τον πολύχρωμο κόσμο του video game. Η επιτυχία του στους gamers δεν είναι ακόμη εγγυημένη, όμως στις fashionistas είναι αδιαμφισβήτητη. Η κυκλοφορία του έπεται να πραγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου και ανυπομονούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει αυτό το stylish παιχνίδι.

House of Gucci: Τα πρώτα posters και το trailer της ταινίας είναι εδώ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton Vivienne (@inlovewithvivienne)

Keywords
Τυχαία Θέματα