Sarah Jessica Parker – Matthew Broderick: Φωτογραφίζονται σε ειδυλλιακό τοπίο στη Νέα Υόρκη

12:21 18/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Sarah Jessica Parker δεν ξεχνά ποτέ το alter ego της, την Carrie Bradshaw και απολαμβάνει με στιλ την πλούσια βλάστηση και την ειδυλλιακή λιμνούλα στο Central Park με τον σύζυγό της Matthew Broderick, καθώς πόζαραν μέσα σε μια βαρκούλα για την τελευταία τους φωτογράφηση.

Σε μια συνέντευξη για το The Hollywood

Reporter, η Parker φόρεσε ένα μίντι καρό γκρι-λευκό φόρεμα με φουσκωτά μανίκια και μαζί της ήταν ο Broderick, λιτός με κοστούμι και γραβάτα καθώς κωπηλατεί τη βάρκα τους. Το power couple αναβιώνει αυτή την σεζόν το έργο του Neil Simon Plaza Suite, στο Broadway.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hollywood Reporter (@hollywoodreporter)

Μιλώντας για το reboot του Sex and the City και τα αρνητικά σχόλια, η Parker εξήγησε: “Είμαι σπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Matthew δεν είναι καθόλου. Είμαι στο Instagram και έχω μια πολύ συγκρουσιακή σχέση μαζί του. Προφανώς, γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι έχουν απόψεις και θα υπάρχει κουβέντα ειδικά για την εκπομπή του HBO. Ο δημιουργός της σειράς Michael Patrick King ωστόσο, δεν ενοχλείται από καμία από τις επικρίσεις”.

Photo by Bruce Glikas/Getty Images for Plaza Suite

Όσο για την συνεργασία μεταξύ συζύγων;

“Οι άνθρωποι μας ρωτούν, Ανησυχείτε ότι αυτό θα είναι επιβλαβές για τον γάμο σας; Και μετά ανησύχησα. Ποτέ δεν έχουμε περάσει τόσο πολύ χρόνο μαζί, ακόμη και πριν κάνουμε παιδιά. (Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά: τον James, 19, και τις δίδυμες κόρες, Tabitha και Marion, 12). Ακόμα και όταν μόλις βγαίναμε. Αλλά είναι μια πολύ διαφορετική εποχή. Δεν είναι ότι περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί συζητώντας.

Περνάμε χρόνο μαζί δουλεύοντας σε ένα εναλλακτικό σύμπαν. Δεν είμαστε ο εαυτός μας. Και δεν βγαίνουμε πάντα μαζί μετά την παράσταση. Και τώρα οι μέρες μας ελευθερώθηκαν ξανά. Άρα έχουμε ακόμα την αυτονομία μας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι νιώθω πιο πολύ όπως παλιά” εξήγησε η ηθοποιός που ο γάμος της με τον Broderick κρατά από το 1997, οπότε κάτι κάνουν σωστά οι δυο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα