Diletta Menta: 7 καλοκαιρινά looks με αέρα Σικελίας από την πιο chic Ιταλίδα fashion blogger

09:30 18/5/2022 - Πηγή: InStyle

Λένε πως το καλοκαίρι στην Ιταλία είναι αλλιώς. Πιο δροσερό, πιο μεσογειακό και οπωσδήποτε πιο στιλάτο. Με χρώματα και αρώματα του Νότου, το πιο chic κορίτσι της Σικελίας μας εμπνέει με καλοκαιρινά outfits που πραγματικά, μυρίζουν αλμύρα. Η Diletta Menta είναι ίσως, η πιο elegant Siciliana, η οποία με περίσσεια χάρη και αυθεντική ιταλική φινέτσα μοιράζει άποψη, γούστο και λίγη αύρα μιας κουλτούρας που μας ταιριάζει και μας αρέσει πολύ. Μαθήματα Italian

style λοιπόν, από το πιο κομψό κορίτσι του Instagram.

@dilettamenta

Αρώματα λουλουδιών: τα girly floral μίνι φορέματα πρωταγωνιστούν στην γκαρνταρόμπα της fashion blogger, η οποία ξέρει καλά πώς να τα ολοκληρώνει με τον πιο κομψό τρόπο. Κορδέλες στα μαλλιά και λαμπερά γοβάκια δημιουργούν ένα αποτέλεσμα όνειρο, ταξιδεύοντάς μας σε τοπία παραμυθένια.

@dilettamenta

Puffy μανίκια και χρώματα της ζάχαρης: αποχρώσεις χαρούμενες που υποδέχονται και γιορτάζουν την ωραιότερη εποχή του χρόνου συνδυάζονται με flat σανδάλια και… βέσπα, μεταφέροντας μας έστω νοερά, στην γειτονική μας, πανέμορφη χώρα.

@dilettamenta

Colorful μάξι: με ένα touch αφρικανικής κουλτούρας, η Diletta μπλέκει την ένταση της Αφρικής με την ιταλική φινέτσα, προσφέροντάς μας ένα look άψογο. Αυτό το φόρεμα το χρειαζόμαστε επειγόντως!

@dilettamenta

Crispy white πουκάμισα και μαντήλια στα μαλλιά: τι πιο καλοκαιρινό από ένα μεταξωτό μαντήλι δεμένο σαν μπαντάνα στα ανάλαφρα μαλλιά; Κι όσον αφορά το λευκό πουκάμισο, ξέρετε ότι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας items, ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού. Desert style αλα ιταλικά.

@dilettamenta

Elegant πουά: ιταλικό καλοκαίρι χωρίς βούλες δεν υφίσταται! Τα δύο αυτά στοιχεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και η fashion blogger δίνει τον καλύτερο τρόπο για να φορέσουμε το αγαπημένο της print. Με mix and match στα χρώματα και στο μέγεθος της βούλας.

@dilettamenta

Το knit είναι πάντα μια καλή ιδέα: πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μίντι φορέματα σε έντονα χρώματα. Συνδυάστε τα ακριβώς όπως η Diletta με ψάθινη τσάντα, κόκκινο κραγιόν και oversized σκουλαρίκια. Bellissima!

@dilettamenta

Total set με γεύση Μεσογείου: το καθαρό λευκό υποδέχεται το έντονο και τόσο φινετσάτο μπλε σε ένα μεταξωτό outfit, ιδανικό για τις πιο δροσερές, καλοκαιρινές περιπέτειες. Αν κάτι μας έμαθε η Diletta Menta είναι πως η Σικελία κλείνει μέσα της τα πιο στιλάτα καλοκαίρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα