Sara Carbonero: Oι πρώτες επίσημες φωτογραφίες με τον νέο αγαπημένο της μετά τον χωρισμό από τον Iker Casillas

11:58 6/3/2023 - Πηγή: InStyle

Η Sara Carbonero άλλαξε σελίδα μετά τον χωρισμό από τον Iker Casillas.

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος έχει ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο του Nacho Taboada, ο οποίος είναι τραγουδιστής από τη Σαραγόσα, εδώ και έναν χρόνο. Το ισπανικό ¡HOLA! δημοσίευσε φωτογραφία της δημοσιογράφου στην αγκαλιά του 35χρονου καλλιτέχνη τον Ιούλιο του 2022, ενώ οι δυο τους φέρεται να είναι ζευγάρι από τον περασμένο Απρίλιο.

Κι ενώ εδώ και έναν χρόνο επιλέγουν να κρατούν χαμηλό προφίλ και να ζουν τη σχέση

τους με απόλυτη διακριτικότητα, αυτήν τη φορά ήρθε η πρώτη κοινή φωτογραφία τους, αφού στα στιγμιότυπα ποζάρουν μαζί αλλά και με φίλους τους, επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στο Instagram το ιταλικό εστιατόριο “Trattoria Picolomio”, στις οποίες εμφανίζονται τόσο το ζευγάρι όσο και οι φίλοι του. Ανάμεσά τους, η καλύτερη φίλη της Sara, Isabel Jiménez , και ο σύντροφός της, Álex Cruz.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trattoria Piccolo Mio (@trattoriapiccolomio)

Όμως, και η ίδια η Sara Carbonero ανέβασε φωτογραφίες από τη βραδιά, επιλέγοντας στιγμιότυπα στα οποία ποζάρει μόνη της, ή την πλάτη του συντρόφου της, αλλά και μία φωτογραφία όπου είναι όλοι οι φίλοι της μαζί. “Νομίζω ότι τέτοιο όνειρο δεν θα έρθει ξανά” γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Carbonero (@saracarbonero)

Τον Μάρτιο του 2021, ο superstar τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας Iker Casillas και η δημοσιογράφος Sara Carbonero ανακοίνωσαν με κοινή δήλωσή τους τον χωρισμό τους έπειτα από περισσότερα από 11 χρόνια σχέσης, σφραγίζοντας μία εποχή. Μαζί έχουν δύο γιους. Ήταν από τα πιο αγαπητά ζευγάρια που με την ιστορία αγάπης τους είχαν κάνει πρωτοσέλιδα.

Ωστόσο, το ζευγάρι δέχθηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα, τόσο με το οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου του Casillas όσο και με τη μάχη με τον καρκίνο που έδωσε η Carbonero. Η περιπέτεια υγείας τελείωσε και για τους δύο, αλλά τους οδήγησε σε χωριστά μονοπάτια.

Sara Carbonero: Eκτάκτως στο χειρουργείο η πρώην σύζυγος του Iker Casillas τρία χρόνια μετά τη διάγνωση με καρκίνο ωοθηκών

Τον Νοέμβριο του 2022, προκλήθηκε ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Sara, η οποία πήγε για μία απλή εξέταση ρουτίνας, 3,5 χρόνια μετά τη διάγνωση με καρκίνο ωοθηκών και οδηγήθηκε εκτάκτως στο χειρουργείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα