Sanna Marin: H απάντησή της μετά το σκάνδαλο με τα “καυτά βίντεο”

18:19 20/8/2022 - Πηγή: InStyle

Στο στόχαστρο έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Sanna Marin, όταν ήρθαν στη δημοσιότητα δύο βίντεο από την προσωπική της ζωή, όπου χορεύει ξέφρενα.

Μάλιστα, στο ένα βίντεο χορεύει αισθησιακά στην αγκαλιά ενός Φινλανδού τραγουδιστή, στις 4 το ξημέρωμα, σε κλαμπ, ενώ είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη. Το φινλανδικό ταμπλόιντ Seiska ανέφερε ότι μάρτυρας περιέγραψε την πρωθυπουργό ως “εμφανώς μεθυσμένη” και σημείωσε ότι “χόρευε αισθησιακά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άντρες”, ενώ “κάθισε στην αγκαλιά δύο διαφορετικών ανδρών”. Σημειώνεται ότι τα βίντεο δεν καταγράφουν τις “καυτές” κινήσεις της Marin με τους παρτενέρ της.

Η πρωθυπουργός μπήκε στο στόχαστρο αφού διέρρευσε βίντεο που δείχνει τη Marin να χορεύει και να πίνει στις 6 Αυγούστου με περίπου 20 φίλους, συμπεριλαμβανομένων διάσημων Φινλανδών καλλιτεχνών, τηλεοπτικών παρουσιαστών και influencer στα social media. Eπικρίνεται στη Φινλανδία από εκείνους που θεωρούν τη συμπεριφορά της ακατάλληλη για έναν παγκόσμιο ηγέτη, ειδικά σε μια περίοδο εθνικής έκτακτης ανάγκης όταν η Φινλανδία τερματίζει την ιστορική της ουδετερότητα για να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και να αντιμερωπίσει τη Ρωσία.

Μετά τη διαρροή των επίμαχων βίντεο, η πρωθυπουργός της Φινλανδίας αναγκάστηκε να διακηρύξει ότι δεν έχει συμβεί οτιδήποτε ανάρμοστο στα βίντεο, δεν έχει τίποτα να συγκαλύψει ή να κρύψει και πως, για την προσωπική της νομική προστασία, πήρε τεστ για ναρκωτικά, “τα αποτελέσματα του οποίου θα βγουν σε μια εβδομάδα περίπου”.

Σκάνδαλο με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας – Η παντρεμένη Sanna Marin χορεύει αισθησιακά με έναν άνδρα

Σε συνέντευξη Τύπου και μιλώντας στα αγγλικά, η 36χρονη Marin είπε ότι δεν είχε κάποια κυβερνητική υποχρέωση το Σαββατοκύριακο οπότε συνέβησαν τα γεγονότα τα οποία κατεγράφησαν στην κάμερα. “Είχα λίγο ελεύθερο χρόνο και τον πέρασα με φίλους μου. Και δεν έκανα κάτι παράνομο” είπε ενώ σημείωσε ότι λυπάται που τα βίντεο δημοσιοποιήθηκαν. Νωρίτερα, απαντώντας σε ερωτήσεις μελών της αντιπολίτευσης αλλά και της κυβέρνησης συνασπισμού, τόνισε: “Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο να περνάω με φίλους. Σχεδόν το ίδιο με πολλούς ανθρώπους της ηλικίας μου”. Επεσήμανε ακόμη ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη να αλλάξει τη συμπεριφορά της. “Θα είμαι ακριβώς το ίδιο άτομο που ήμουν μέχρι σήμερα και ελπίζω ότι θα είμαι αποδεκτή”.

Η Φινλανδή πρωθυπουργός Sanna Marin έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις από τότε που έγινε, σε ηλικία 34 ετών, ο νεότερος ηγέτης του κράτους στον κόσμο. Αυτό είναι το φαινομενικά επιτυχημένο ταξίδι της στην εξουσία. Έχει αποσπάσει ιδιαίτερα επαίνους τον τελευταίο καιρό για την ατσάλινη αποφασιστικότητά της όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα