Rob Lowe: Έτσι διατηρεί τη γοητεία του στα 59 του χρόνια

20:33 12/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Rob Lowe φαίνεται να έχει βρει το ελιξίριο της νεότητας, καθώς στα 59 του χρόνια μοιάζει πιο γοητευτικός από ποτέ.

Ο 59χρονος σταρ αποκαλύπτει το μυστικό της νεανικής του εμφάνισης, λέγοντας ότι είναι οι αρκετές ώρες ύπνου. Όπως σημείωσε, απολαμβάνει την κατάλληλη ποσότητα ύπνου για το μυαλό και το σώμα του.

Στη διάρκεια του podcast του Literally! With Rob Lowe,

ο σταρ σημείωσε ότι το πρόγραμμα του ύπνου του είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της φρέσκιας εμφάνισής του.

«Κοιμάμαι πάρα πολύ. Ντροπιαστικά πολύ» αποκάλυψε ο Lowe και πρόσθεσε: «Δεν θέλω οι άνθρωποι να νομίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί μου. Είναι πολύς ύπνος, όχι 12 ώρες. Αλλά αν έχω στη διάθεσή μου 12 ώρες, θα κοιμηθώ 12 ώρες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rob Lowe (@roblowe)

Η καλή, σταθερή ξεκούραση είναι τόσο σημαντική, που ξεκουράζεται στο αυτοκίνητό του ανάμεσα στα γυρίσματα.

“Το έχω κάνει επιστήμη. Η μάσκα ματιών, οι ωτασπίδες μου. Και φεύγω”, δήλωσε ο Lowe που μπαίνει γρήγορα σε κατάσταση ύπνου REM.

Μαζί με τον ξεκούραστο ύπνο, ο Lowe έχει επίσης μεγάλη επίγνωση της πρόσληψης υδατανθράκων και ζάχαρης, γι’ αυτό και είναι φανατικός οπαδός και εκπρόσωπος της δίαιτας Atkins. Αυτή τον έχει βοηθήσει να παραμείνει αδύνατος και γυμνασμένος καθώς πλησιάζει τα 60.

Actor Rob Lowe is opening up about his sobriety journey, saying he hasn’t had a drink in 33 years. pic.twitter.com/IdSqS8H0Ld

USA TODAY Life (@usatodaylife) January 9, 2024

Κάνει Atkins από τα 30 του, περίπου 25 χρόνια πριν αρχίσει να συνεργάζεται με την εταιρεία, ως το πρόσωπο της Atkins σε διαφημίσεις. “Κάνει μεγάλη διαφορά. Είσαι τόσο καλός όσο αυτό που τρως“, είπε.

Ο Lowe γιόρτασε 33 χρόνια νηφαλιότητας τον Μάιο και είναι ευγνώμων για τους ανθρώπους στη ζωή του που τον βοήθησαν να ξεκινήσει το μονοπάτι αυτού που αποκαλεί “ταξίδι ευγνωμοσύνης” στη ζωή του. Μαζί με το να αισθάνεται καλύτερα ψυχικά, ο Lowe υπενθυμίζει στους θαυμαστές του ότι η αποχή από το αλκοόλ είναι απίστευτη για τη σωματική υγεία.

“Δεν έχω πιει ούτε ένα ποτό εδώ και 33 χρόνια. Αυτό είναι τεράστιο πράγμα, ακόμα και πέρα από την ανάρρωση”, τονίζει, υπογραμμίζοντας ότι αποφεύγει τις θερμίδες και το φούσκωμα. Ο Rob πρόσθεσε επίσης ότι κρατάει μια λίστα ευγνωμοσύνης και προσεύχεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα