Reese Witherspoon: Η μεγάλη επαγγελματική της επιτυχία

12:41 13/7/2021 - Πηγή: InStyle

Η Reese Witherspoon αποτελεί μια από τις καλύτερες, αλλά και πιο αγαπητές ηθοποιούς του Hollywood. Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι της σε ταινίες όπως το “Legally Blonde” και το “Walk the Line” έχουν γίνει fan favourites.

Ωστόσο, πριν από μερικά χρόνια αποφάσισε να κάνει μια στροφή στην καριέρα της και να διευρύνει τους επαγγελματικούς της ορίζοντες, ιδρύοντας τη δική της εταιρεία

παραγωγής, την “Hello Sunshine”.

Victoria Hislop: Storyteller

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello Sunshine (@hellosunshine)

Ξεκινώντας τον Νοέμβριο του 2016, η “Hello Sunshine” σημείωσε πολύ γρήγορα σημαντικές επιτυχίες. Παρότι πρόκειται για μια νέα εταιρεία στο Hollywood, έχει καταφέρει ήδη πολλά αξιοσημείωτα κατορθώματα, όπως οι σειρές “Big Little Lies” και το “The Morning Show”, όπου η Witherspoon μάλιστα πρωταγωνιστεί με την Jennifer Aniston.

Το smoothie της Jennifer Aniston είναι το ιδανικό πρωινό

Επιπλέον, έχει προσθέσει εκπομπές στο Facebook Watch και έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο podcast και μια διαδικτυακή λέσχη βιβλίου.

Kim Kardashian: Θα ντύσει τις αμερικανίδες αθλήτριες στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Η Witherspoon όμως αποφάσισε πρόσφατα να προχωρήσει στην πώληση της εταιρείας της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αξία της “Hello Sunshine” κοστολογείται στα περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Ο αγοραστής θα έχει στη διάθεσή του όλα τα project, στα οποία έχει ηγηθεί η ταλαντούχα ηθοποιός. Στο παρελθόν μάλιστα η Apple είχε δείξει ενδιαφέρον για αγορά, όμως δεν γνωρίζουμε πού έχουν φτάσει μέχρι σήμερα οι διαπραγματεύσεις. Παρόμοια τακτική πάντως είχε ακολουθήσει και η MGM, η οποία εν τέλει αγοράστηκε από την Amazon για 8,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Scarlett Johansson θα σας εκπλήξει

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello Sunshine (@hellosunshine)

Keywords
Τυχαία Θέματα