Εσείς προσέχετε την περιποίηση των χεριών σας;

19:21 12/7/2021 - Πηγή: InStyle

Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι τον τελευταίο χρόνο το πλύσιμο των χεριών μας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο ρουτίνας. Το κάνουμε πιο συχνά από ότι δένουμε τα κορδόνια μας. Αυτή η επαναλαμβανόμενη κίνηση καθημερινά ταλαιπωρεί την επιδερμίδα των χεριών μας και καθιστά επιτακτική την ανάγκη για παραπάνω περιποίηση.

Γι΄ αυτό, η νέα συλλογή Flora Luminare του οίκου Molton Brown έφτασε την κατάλληλη στιγμή. Μια συνολική εμπειρία περιποίησης χεριών, αλλά και ψυχής που συμβάλει

στη μετατροπή της διαδικασίας περιποίησης των χεριών από βαρετή ρουτίνα σε εμπειρία ψυχοσωματικής σύνδεσης.

Οι τρεις νέες προσθήκες είναι το Fine Liquid Hand Wash, η Hand Lotion και η Hand Cream. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το καλύτερο αποτέλεσμα περιποίησης παρέχεται, όταν χρησιμοποιείται όλη η σειρά που σχεδιάστηκε για τον σκοπό αυτό.  Η συνδυαστική χρήση των προϊόντων αυτών μαζί με το σαγηνευτικό άρωμα δημιουργούν την απόλυτη ομάδα.

Αν κλείσετε τα μάτια και αφήσετε τη μυρωδιά των προϊόντων να σας ταξιδέψει, σας υποσχόμαστε ότι δεν θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε ποτέ ξανά άλλο σαπούνι ή κρέμες χεριών. Η οσφρητική εμπειρία που σας προσφέρει θυμίζει τον κήπο της Εδέμ, αλλά ακόμα καλύτερη. Τόσο δελεαστική που θα σας παρασύρει αλλά χωρίς επιπτώσεις αμαρτίας. Γιασεμί, τριαντάφυλλο, βανίλια, μόσχος και εσπεριδοειδή παντρεύτηκαν και έφεραν το υπέροχο αυτό άρωμα, για το οποίο θα σας ευγνωμονεί όχι μόνο η μύτη, αλλά κυρίως τα χέρια και το υπόλοιπο σώμα σας. Το σαπούνι, η lotion, όπως και η κρέμα χαρίζουν μοναδική ενυδάτωση, λάμψη και άρωμα που διαρκεί.

Ένα υλικό που δεν αναφέρθηκε νωρίτερα και έχει σημαντικό ρόλο στην τελική σύσταση της μυρωδιάς είναι το συμπυκνωμένο λουλούδι τιαρέ. Το γεγονός ότι η συλλογή και η χρήση του λουλουδιού αυτού στο χώρο της ομορφιάς είναι εξαιρετικά σπάνια, κάνει την εμπειρία που σας προσφέρει η συλλογή αυτή ακόμα πιο ιδιαίτερη.

Άλλωστε πρέπει πάντα να θυμάστε ότι δεν είστε ιδιαίτεροι επειδή συμμετέχετε σε κάτι ιδιαίτερο. Κάτι είναι ιδιαίτερο, επειδή ΕΣΕΙΣ συμμετέχετε σε αυτό και για αυτόν ακριβώς το λόγο αξίζει να εμπλουτίσετε και να φωτίσετε την καθημερινότητα σας με προϊόντα που σας δίνουν αυτά τα ιδιαίτερα αισθήματα και σας κάνουν να αγαπάτε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας κάθε μέρα.

Η συλλογή αυτή συμπληρώνεται από το Bath and Shower Gel, τη Body Lotion και το Glowing Body Oil. Τέλος, η εμπειρία ολοκληρώνεται με το Eau de Parfum και το Eau de Toilette, που ακολουθώντας την τακτική της υπόλοιπης συλλογής για την περιποίηση, χαρίζουν μια εμπειρία που σας κάνει να νιώθετε ότι δεν πλένετε απλά τα χέρια σας ή βάζετε απλά ένα άρωμα, αλλά φροντίζετε εις βάθος τον εαυτό σας.

Η Molton Brown, έχοντας πολλά χρόνια και σπουδαίες στιγμές καταξίωσης στο ιστορικό της, όπως τον μέχρι σήμερα εφοδιασμό του παλατιού της Μεγάλης Βρετανίας με είδη προσωπικής περιποίησης (ναι, θα λέτε ότι χρησιμοποιείτε το ίδιο σαπούνι με τη βασίλισσα Ελισάβετ), σας περιμένει να δοκιμάσετε τη νέα της συλλογή και να νιώσετε αυτή την εμπειρία, στα φυσικά της καταστήματα και online.

Keywords
Τυχαία Θέματα