Raye: Έμεινε με τα εσώρουχα στη σκηνή και έστειλε μήνυμα για τη δυσμορφία του σώματος

16:02 28/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ένα ισχυρό μήνυμα για τη σωματική δυσμορφία έστειλε η Raye στη διάρκεια συναυλίας της, όταν έβγαλε τα ρούχα της και έμεινε με τα εσώρουχά της.

Η 25χρονη τραγουδίστρια βρισκόταν στη σκηνή του Royal Albert Hall για μια ζωντανή ηχογράφηση άλμπουμ όταν άρχισε να βγάζει τα ρούχα της ενώ ερμήνευε την επιτυχία της, Body Dysmorphia.

Η Raye μίλησε με ειλικρίνεια για τη μάχη της με την πάθηση της ψυχικής υγείας, όπου ανησυχείς έντονα για την εμφάνισή σου, με τους στίχους να περιλαμβάνουν ηχηρά μηνύματα: “Πεινάω τόσο πολύ, που δεν μπορώ να κοιμηθώ / Αλλά ξέρω ότι αν φάω / Τότε θα είμαι στο μπάνιο γονατιστή.”

Raye is gonna be one of the most iconic artists of all time watch this space pic.twitter.com/lb00x0Qpem

— Zack Jordan (@zackjordann) September 28, 2023

Μπροστά σε ένα πλήθος που την επευφημούσε, η Raye αφαίρεσε τον κορσέ και το παντελόνι της και έμεινε με τα λευκά εσώρουχά της, καθώς ερμήνευε τους συναισθηματικούς στίχους.

Παρέμεινε με τα εσώρουχα για να ερμηνεύσει το επόμενο τραγούδι της, Ice Cream Man, για τη σεξουαλική επίθεση, λέγοντας στο κοινό: “Βγάζω τα ρούχα μου στο Royal Albert Hall!.”

I cannot stress how gorgeous, wonderful and utterly brilliant @raye was tonight. This is vulnerability. This is beauty. This is a star. pic.twitter.com/BCPhaFrHsC

— Chi Chi Izundu (@blondeafro) September 26, 2023

Η Raye μίλησε στο παρελθόν για τη μάχη της με τη δυσμορφία του σώματος, αφού ρωτήθηκε στο Capital FM “τι βλέπεις όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη;”

Εξήγησε: “Δεν ξέρω. Είναι μια εμπειρία πολύ 50/50. Ίσως πολλοί άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν. Μερικές φορές κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και λες “αυτό είναι ωραίο” ή “αυτό είναι καλό”, και μετά μερικές φορές νιώθεις το αντίθετο. Αλλά αυτό είναι εντάξει, είναι απλώς μέρος της ζωής και νομίζω ότι είναι κάτι που δουλεύω πολύ σκληρά. Δεν νομίζω ότι είναι καλό να περνάς πολύ χρόνο στον καθρέφτη, αλλιώς θα αρχίσεις να επισημαίνεις όλα τα ελαττώματα. Χρησιμοποιώ τη μουσική ως θεραπεία για να προσπαθώ να επεξεργάζομαι πράγματα.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RAYE (@raye)

Το άλμπουμ My 21st Century Blues της Raye είναι το πρώτο project της Raye μετά την αποχώρησή της από την Polydor Records το 2021. Η τραγουδίστρια θίγει στους στίχους της τη χρήση ουσιών, την επίθεση και τη σεξουαλική βία και το άγχος, ενώ στο παρελθόν εξήγησε γιατί δεν ήθελε να αποφύγει τα “δύσκολα” θέματα.

Δήλωσε στη MailOnline: “Θέλω απλώς να είμαι μια γυναίκα που συζητά άβολα θέματα για τα οποία δεν μιλάμε, όλα αυτά είναι πράγματα με τα οποία πάλεψα στο σκοτάδι και στη σιωπή. Ελπίζεις γράφοντας γι’ αυτά τα τραγούδια και βγάζοντάς τα στον κόσμο, απλά ελπίζεις ότι ο κόσμος θα τα ακούσει και θα συσχετιστεί επίσης.

Είναι φάρμακο κατά έναν τρόπο που έχεις ένα διαφορετικό συναίσθημα για να θέσεις ένα αρκετά επώδυνο συναίσθημα. Για μένα είναι πολύ δυναμωτικό και ελπίζω να είναι φάρμακο για όποιον άλλον το χρειάζεται.“

Keywords
Τυχαία Θέματα