Sir Michael Gambon: Πέθανε ο “Dumbledore” του Harry Potter

14:56 28/9/2023 - Πηγή: InStyle

Έφυγε από τη ζωή στα 82 του χρόνια ο Sir Michael Gambon, ο ηθοποιός που αγαπήθηκε πολύ ως Albus Dumbledore στις ταινίες Harry Potter.

Ξεκίνησε την 60χρονη καριέρα του από το θεατρικό σανίδι στο πλευρό του Sir Laurence Olivier και αγαπήθηκε πολύ από το νεότερο κοινό από τις ταινίες Harry Potter.

lang="en" dir="ltr"> | Actor Sir Michael Gambon has died aged 82

More below pic.twitter.com/l6LS5kXy9B

— LADbible (@ladbible) September 28, 2023

Μια δήλωση εκ μέρους της συζύγου του λαίδης Gambon και του γιου του Fergus Gambon, που εκδόθηκε από τη δημοσιογράφο Clair Dobbs, αναφέρει: “Είμαστε συντετριμμένοι που ανακοινώνουμε την απώλεια του Sir Michael Gambon. Αγαπημένος σύζυγος και πατέρας, ο Michael πέθανε ειρηνικά στο νοσοκομείο με τη σύζυγό του Anne και τον γιο του Fergus στο κρεβάτι του, μετά από πνευμονία.

| AHORA: El actor Sir Michael Gambon, Dumbledore en el film de “Harry Potter”, ha fallecido pacíficamente en el hospital a los 82 años, anuncia en un comunicado su familia. pic.twitter.com/dcqAxlC7h7

— Alerta News 24 (@AlertaNews24) September 28, 2023

Ο Michael ήταν 82 ετών. Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή σε αυτή την οδυνηρή στιγμή και σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης σας.“

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > InStyle