Charlize Theron: Στην επίδειξη του Dior με την 11χρονη κόρη της Jackson

12:01 28/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Charlize Theron έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή εμφάνισή της στην επίδειξη μόδας του Dior στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, στον Κήπο Tuileries.

Η πανέμορφη ηθοποιός είχε έναν ξεχωριστό συνοδό στο πλευρό της για τη λαμπερή εκδήλωση: την 11χρονη κόρη της Jackson Theron. Η Charlize και η Jackson κάθισαν στην πρώτη

σειρά του show μαζί με άλλους διάσημους και μαμά και κόρη μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.

Charlize Theron sits front row with daughter Jackson, 11, at Dior fashion show https://t.co/9XpZu6kbX4 pic.twitter.com/jVQdOOzksu

— Page Six (@PageSix) September 26, 2023

Η Theron έδειχνε ιδιαίτερα κομψή φορώντας λευκό πουκάμισο έχοντας τα μανίκια ανεβασμένα και μια διάφανη, φούστα με κορδόνια που αποκάλυπτε το ψηλόμεσο μαύρο εσώρουχο από κάτω.

Η 48χρονη πρωταγωνίστρια του “Atomic Blonde” κρατούσε ένα μαύρο clutch Dior και φορούσε μαύρα παπούτσια, τύπου σαγιονάρα.

Mother-daughter date Charlize Theron attended the #Dior show in Paris with her daughter August : Getty pic.twitter.com/6bgEcUV6z6

— HELLO! Canada (@HelloCanada) September 27, 2023

Η 11χρονη Jackson ήταν εξίσου κομψή με ένα υπερμεγέθες κόκκινο καρό σακάκι με μαύρες λεπτομέρειες που το συνδύασε με μια καρό πλισέ φούστα και λευκά σανδάλια Dior, καθώς καθόταν δίπλα στη μαμά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica)

Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram ποζάροντας στο Παρίσι μετά την επίδειξη μόδας. “Έτοιμη για την πασαρέλα. Άλλο ένα εντυπωσιακό σόου @dior στο Παρίσι”, έγραψε στη λεζάντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα