Prada Runway: Αυτά είναι τα 5 hot items στα οποία ο οίκος προτείνει να επενδύσουμε για τη νέα σεζόν

13:05 26/2/2022 - Πηγή: InStyle

Οι εβδομάδες μόδας κλείνουν με τον καλύτερο τρόπο στο Μιλάνο και πλέον μπορούμε να μιλάμε με άνεση για τις επόμενες τάσεις που θα κυριαρχήσουν και να προβλέπουμε εύκολα τι θα φοράμε την άνοιξη αλλά και το φθινόπωρο. Ο οίκος Prada συγκεκριμένα, κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, προτείνοντας πέντε κλασικά αλλά ταυτόχρονα fashion κομμάτια, που θα χτίσουν την εικόνα μας και θα αναβαθμίσουν το στιλ μας. Όλα αυτά μέσα από μια πασαρέλα που εντυπωσίασε μέσα από τις λεπτομέρειές της.    

@prada

Η διάφανη μίντι φούστα: και γενικά οι διαφάνειες. Το κομμάτι αυτό συνδυάζει το σοφιστικέ της αυστηρής μίντι φούστας που φοριέται στο γραφείο με το sexiness της διαφάνειας που διαγράφει καλαίσθητα τα πόδια. Σίγουρα δεν προτείνεται για ένα office look, αλλά θα ήταν ιδανική για party!

@prada

Leather καμπαρντίνα με χρώμα: το statement κομμάτι που εντυπωσιάζει σε όποια μορφή του κι αν το δούμε. Ο οίκος Prada προτείνει για τη νέα σεζόν δέρμα φυσικά, καθώς δεν πρόκειται να φύγει από τη μόδα και μάλιστα σε έντονο χρώμα, που θα κάνει μπαμ από μακριά.

@prada

Το κλασικό λευκό φανελάκι: μήπως για λίγο το είχαμε ξεχάσει; Αν ναι, καιρός να το θυμηθούμε γιατί θα αποτελέσει την τέλεια βάση για τα πιο casual chic outfits. Απλό και καθαρό, επιλέξτε το σε λευκό χρώμα και φορέστε το μέχρι να πει φτάνει!

@prada

Το μακρύ bomber: είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε το συγκεκριμένο πανωφόρι σε πιο κοντές εκδοχές, ο οίκος Prada όμως παρουσίασε μια εναλλακτική που πολύ μας χαροποίησε. Το αγαπημένο bomber θα φορεθεί σε άλλα μήκη, πιο μακριά, που θα ζεστάνουν το κοκαλάκι μας.

@prada

Το καλό μας παλτό: κάθε χειμώνα ψάχνουμε να επενδύσουμε σε ένα κλασικό παλτό που θα αποτελέσει την υπογραφή μας και θα το φοράμε με καμάρι. Γι’ αυτή τη σεζόν λοιπόν, το midi αυστηρό παλτό θα διαθέτει πάλι γούνινες λεπτομέρειες, μόνο που αυτή τη φορά θα έχουν μετατοπιστεί από τον γιακά στο τελείωμά του και από τις μανσέτες στη μέση του μανικιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα