Η Jennifer Aniston εμφανίστηκε με ένα αμφιλεγόμενο outfit στο Παρίσι

11:15 26/2/2022 - Πηγή: InStyle

H Jen εθεάθη στο Παρίσι στα γυρίσματα του Murder Mystery 2, του δεύτερου μέρους του franchise ταινιών της ίδιας και του Adam Sandler στο Netflix. Η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα έντονο κόκκινο φόρεμα με τεράστιο σκίσιμο και μαύρο παλτό, το οποίο κράτησε στο πρόσωπό της αντί για μάσκα. Το συνδύασε με μαύρες μπότες Ugg με

πλαϊνά χρυσά φερμουάρ για extra δόσεις… ζεστασιάς και άνεσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Τα γυρίσματα της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2022 και η πλοκή της κρατείτε ως επτασφράγιστο μυστικό, βρίσκονται σε εξέλιξη στη Γαλλία και έχουν επίσης προγραμματιστεί γυρίσματα στην Καραϊβική. Το sequel σκηνοθετείται από τον Jeremy Garelick, γνωστό για το σενάριο και τη σκηνοθεσία του The Break-Up, στο οποίο πρωταγωνιστούν επίσης η Aniston και ο Vince Vaughn. Επιπλέον θα υπάρχουν αρκετοί νέοι χαρακτήρες, που θα υποδυθούν ονόματα όπως η Jodie Turner-Smith και ο Mark Strong.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Η Aniston που φαίνεται σαν να έχει βρει το ελιξίριο της νιότης, γιόρτασε πρόσφατα τα 53α γενέθλιά της με ένα αστραφτερό παντελόνι ιδανικό για πάρτι, το οποίο φορέθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης του εξωφύλλου της στο αμερικάνικο InStyle. Η ίδια δημοσίευσε ένα παιχνιδιάρικο βίντεο στο Instagram με τη λεζάντα: “Σας ευχαριστώ όλους πολύ. ⁣Είμαι γεμάτη με τόση ευγνωμοσύνη για όλη την αγάπη που ‘ξεχείλισε’ πάνω μου στα γενέθλιά μου…! Ευλογημένο κορίτσι. Σας αγαπώ!”

Keywords
Τυχαία Θέματα