Ben Stiller & Christine Taylor: Η επανένωση ύστερα από τον πενταετή χωρισμό τους

10:21 26/2/2022 - Πηγή: InStyle

Η ιστορία αγάπης του Ben Stiller και της συζύγου του συνεχίζεται.

Ο 56χρονος ηθοποιός και η Christine Taylor γνωρίστηκαν το 1999, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς ‘Heat Vision and Jack’. Μολονότι το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα κατέληξε να μην προβάλλεται ποτέ, οι δυο διασημότητες αποφάσισαν να διατηρήσουν επαφές. Πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε ένας

έρωτας ανάμεσά τους και μέσα σε έναν χρόνο παντρεύτηκαν. “Από την πρώτη στιγμή που την είδα, κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου” είχε αναφέρει στο παρελθόν ο κωμικός. Απέκτησαν δυο παιδιά μαζί, έναν γιο και μια κόρη. Ωστόσο το 2017 ανακοίνωσαν ότι θα ακολουθήσουν διαφορετικές πορείες στις προσωπικές ζωές τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

“Με πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο και για τα 18 χρόνια που περάσαμε μαζί σαν ζευγάρι, έχουμε πάρει την απόφαση να χωρίσουμε. Η προτεραιότητά μας είναι να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας ως αφοσιωμένοι γονείς και σαν στενοί φίλοι” είχαν δηλώσει πριν από πέντε χρόνια.

Τώρα λοιπόν ο Ben Stiller και η Christine Taylor είναι ξανά μαζί, χάρη στην… πανδημία. Τον Μάρτιο του 2020 είχαν συμφωνήσει να συγκατοικήσουν, ώστε να μπορούν να βλέπουν τα παιδιά τους, εν μέσω καραντίνας.

“Είχαμε χωρίσει και τα ξαναβρήκαμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, ήταν πραγματικά υπέροχο για όλους μας” αποκάλυψε ο σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ‘Esquire’.

“Πιστεύω ότι έχουμε πολύ σεβασμό τόσο για τον τρόπο που είμαστε διαφορετικοί, όσο και ίδιοι. Και νομίζω ότι αποδεχόμενοι αυτό, μπορούμε να εκτιμήσουμε στα αλήθεια ο ένας τον άλλον περισσότερο… δεν προσπαθούμε να αλλάξουμε. Καταλαβαίνουμε καλύτερα ο ένας τα όρια και τις επιθυμίες του άλλου. Εάν έχεις αυτό το επίπεδο εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σου, ξέρεις πως όταν του πεις ότι δεν σ’ αρέσει κάτι που κάνει, δεν συνεπάγεται με το ότι δεν σ’ αρέσει ο ίδιος” πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VandyPop (@vandypop)

Keywords
Τυχαία Θέματα