Peplum Top: 6 εναλλακτικοί τρόποι για να το φορέσετε

11:36 31/3/2024 - Πηγή: InStyle

Αρχικά μπορεί να μας ξένισε, να μας έκανε να απορήσουμε αν όντως δείχνει στιλάτο και να μας έβαλε σε δίλημμα για το αν πρέπει να το φορέσουμε ή όχι. Στη συνέχεια ωστόσο, όχι μόνο το αποδεχτήκαμε αλλά καταλήξαμε και να το αγαπάμε.

Το peplum top είναι μια μοντέρνα επανάσταση στον κόσμο της μόδας με ρίζες από την αρχαιότητα και έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές όσων γνωρίζουν από τάσεις. Αυτό το στιλ είναι γνωστό για το χαρακτηριστικό του ζωντανό, αναδυόμενο φινίρισμα

στο κάτω μέρος, που δημιουργεί ένα κυματοειδές σχήμα γύρω από τη μέση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι τέλειο για να δημιουργήσει μια μέση κλεψύδρα, αλλά και για να κρύψει τυχόν φουσκωματάκια σε περίπτωση που έχουμε παρά φάει!

Πώς θα το φορέσουμεΜε τζινΜε μίντι φούσταΣε ποπλίναΜε printsΣε total setΜε καλοκαιρινό moodCasual but chic

Αν δεν το γνωρίζατε, θα το μάθετε τώρα! Το peplum top έχει την ιδιότητα να αναβαθμίζει οποιοδήποτε παντελόνι, ακόμα και το πιο απλό τζιν. Γιατί πολύ απλά του δίνει μια νότα θηλυκότητας κάνοντας το να μη δείχνει τόσο πρόχειρο όσο είναι. Ιδανικά, ποντάρετε σε ένα strapless top και θα δείτε αμέσως τη διαφορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebecca Olivia (@rebeccaferrazwyatt)

Comfort lady

Επίσης, μπορούμε να συνδυάσουμε το peplum top και με μίντι στενή φούστα. Η γραμμή του τοπ θα δώσει μια νέα διάσταση στο ήσυχο look και θα δημιουργήσει μια σιλουέτα πολύ πιο κολακευτική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Siân Eastment-Williams (@sianeastmentwilliams)

Ρομαντική ποπλίνα

Η άνοιξη είναι η καταλληλότερη εποχή για να επενδύσετε σε κομμάτια από δροσερή ποπλίνα, τα οποία όχι μόνο ταιριάζουν με τα πάντα, αλλά και είναι ιδανικά για εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ. Αν προσθέσετε και έξτρα φιογκάκια σαν διακοσμητικά, τότε θα έχετε κερδίσει το στοίχημα του στιλ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sinéad Gannon (@sineadgannon_)

Prints on prints

Ένα μόνο print δεν είναι ποτέ αρκετό, γι’ αυτό φροντίζουμε να αναμειγνύουμε διάφορα μοτίβα, με διάφορες αποχρώσεις και σε διάφορες γραμμές. Είναι μια τεχνική που τελευταία κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος ανάμεσα στους λάτρεις του μαξιμαλισμού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη n a t h a l i e n i n a (@ninacachia)

Ολοκληρωτικά ανοιξιάτικη

Τα έτοιμα σετ είναι ένα ακόμα trend που μας αρέσει πολύ ακριβώς γιατί διευκολύνει την καθημερινότητα μας. Επομένως, επιλέγουμε ένα στις πιο ενδιαφέρουσες υφές και γραμμές και το συνδυάζουμε με άνετα flats.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KERRY-A WALKER (@kerryawalker_)

Summer is coming

Κι αν ανυπομονείτε για τα πιο καλοκαιρινά looks, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε το peplum top με τζιν βερμούδα. Με ένα τζάκετ από πάνω μπορείτε να δημιουργήσετε το πιο cool μεταβατικό σύνολο και να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Montezuma (@ritamontezuma)

Keywords
Τυχαία Θέματα