Outfit Of The Day: 6 έξυπνα σύνολα για να παραμείνετε στιλάτη και δροσερή τις πιο ζεστές μέρες του μήνα

11:37 18/7/2023 - Πηγή: InStyle

Όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο, στη μέση του καλοκαιριού, εμείς που έχουμε ξεμείνει στις πόλεις αντιμετωπίζουμε ένα κοινό δίλημμα: τι να φορέσουμε σήμερα;

Οι καυτές καιρικές συνθήκες μπορούν να καταντήσουν απαιτητικές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστούμε με άκομψα ρούχα. Επομένως, ελάτε να λύσουμε μαζί ‘το παγκόσμιου φήμης δίλημμα της μόδας’ του

“τι να φορέσω σήμερα;” και ας ανακαλύψουμε μερικές εναλλακτικές και εύκολες προτάσεις για σύνολα της ημέρας, που θα μας προσφέρουν την πολυπόθητη δροσιά, την άνεση αλλά θα είμαστε και στιλάτες.

Σετ με μάξι φούστα από ποπλίνα σε έντονες αποχρώσεις

Η ποπλίνα είναι ένα ελαφρύ, ευκολοφόρετο ύφασμα που θα σας προσφέρει άνεση και δροσιά. Επιλέξτε μια μάξι φούστα σε έντονες αποχρώσεις ή ζωηρά prints και συνδυάστε τη με ένα απλό τοπ σε cropped μορφή ή ακόμα και μια κοντομάνικη μπλούζα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rocío Osorno (@rocioosorno)

Αντιμετωπίστε τον καύσωνα με τα πιο chic καφτάνια της αγοράς -Ιδανικά για την παραλία και όχι μόνοΜίνι αέρινο φόρεμα

Τα μίνι αέρινα φορέματα είναι ιδανικά για το καλοκαίρι. Φορέστε τα με πλάτες ανοιχτές, ποντάρετε στα έθνικ κεντήματα ή ακολουθήστε τη ρομαντική οδό. Όλα τους μας αρέσουν, πόσο μάλλον συνδυασμένα με flat σανδάλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violeta Mangriñan (@violeta)

Παντελόνι και πουκάμισο σε βαμβακερές υφές

Επιλέξτε ένα ελαφρύ παντελόνι και συνδυάστε το με ένα δροσερό βαμβακερό πουκάμισο. Αυτό το σύνολο θα σας προσφέρει άνεση και κομψότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να εμφανιστείτε με στιλ τόσο στο γραφείο όσο και στον καφέ. Φυσικά, επιλέξτε την άνεση των flat παπουτσιών και σε αυτήν την περίπτωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MELISSA A. R (@mimiarr)

Μάξι φούστα και t-shirt σε μονοχρωματικό outfit

Τι πιο αιθέριο από μια μάξι φούστα σε ελαφρύ σατινέ και ένα απλό t-shirt από πάνω που πέφτει απαλά στο σώμα στους ίδιους τόνους; Αυτός ο απλός αλλά τόσο chic συνδυασμός θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tin Vcb (@tinvcb)

Μίνι φούστα και λινό πουκάμισο

Καλοκαίρι δίχως μίνι δεν γίνεται. Επομένως, επιλέξτε μια κοντή φούστα με υπέροχα μοτίβα και συνδυάστε τη με ένα λινό πουκάμισο σε φυσικό χρώμα για ένα ανάλαφρο και κομψό αποτέλεσμα. Αφήστε το σώμα σας να αναπνεύσει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZARA (@zarafredholm)

Τζιν, λευκή φούστα και bandeau

Η λευκή, ίσια φούστα σε denim υφή που αποτελεί πλέον την απόλυτη τάση και τα bandeau τοπάκια κάνουν το τέλειο ταίριασμα. Και τα δύο εμπνέονται από την vintage εποχή και δημιουργούν ανεπιτήδευτα cool και παράλληλα σέξι σύνολα, ιδανικά για τον καύσωνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Street Style & Ζώδια: Τι θα φορέσετε τον Ιούλιο με βάση τον αστερισμό σας

Keywords
Τυχαία Θέματα