Φωτιά στο Λαγονήσι: Η σοκαριστική ανάρτηση της υπεύθυνης του καταφυγίου ζώων που κάηκε – «Αυτή τη στιγμή θέλω να πεθάνω»

Τεράστια διάσταση πήρε η πυρκαγιά που ξέσπασε χτες (17/7) το μεσημέρι στον Νέο Κουβαρά Κερατέας και στην πυροσβεστική σήμανε συναγερμός, καθώς η φωτιά κατευθύνθηκε ανεξέλεγκτη προς το Λαγονήσι, την Ανάβυσσο, τη Σαρωνίδα και τα Καλύβια.

Μάλιστα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς ένα καταφύγιο ζώων στο Λαγονήσι. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μόλις μία γάτα και δέκα σκυλιά κατάφεραν να σωθούν.

Το μήνυμα της υπεύθυνης του καταφυγίου στο Facebook

Η υπεύθυνη του καταφυγίου, Μαριάνθη Ζαμπέτα, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, έκανε

μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook για αυτό το τραγικό γεγονός.

«Τόσα χρόνια παρακαλάμε. Υιοθεσίες, φιλοξενίες, ε τώρα δεν θα ξαναπαρακαλέσουμε… 10 έμειναν και δεν ξέρω πόσα έχουν φύγει στο δρόμο διότι ανοίξαμε πόρτες να φύγουν. Περίπου 14 κάηκαν και εκεί που δεν μας ήξερε ούτε η μάνα μας… ξαφνικά με καλούν όλα τα βοθροκαναλα να τους δώσω ζουμερή είδηση μετά από αυτή την καταστροφή. Εγώ απλά τελείωσα, σίγουρα αυτή τη στιγμή θέλω να πεθάνω …. δεν θα το κάνω διότι επιβίωσαν κάποια.. Απλά εγώ και η φιλοζωία τελείωσε!!!!!» έγραψε η Μαριάνθη Ζαμπέτα στο Facebook.

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Γκούμας: Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος του Star -«Έδωσα τον προσωπικό μου αγώνα για το σπίτι μου»

Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα για τη φωτιά στη Σαρωνίδα -«Ήταν εκεί η ζωή μου όλη τα τελευταία 20 χρόνια»

Κλέλια Πανταζή – Λευτέρης Τσάκαλος: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα