On board με τη νέα ταξιδιάρικη συλλογή του Christian Louboutin

18:22 4/5/2021 - Πηγή: InStyle

Ο Christian Louboutin φαίνεται πως αφουγκράστηκε την ανάγκη μας για ταξίδια μετά τον εγκλεισμό τόσο μηνών και ως ένας σύγχρονος Marco Polo, που παράλληλα αγαπά τις λαϊκές τέχνες, την παραδοσιακή χειροτεχνία και τα…ταρώ, δημιούργησε μια limited-edition συλλογή από τσάντες και παπούτσια γεμάτα χρώματα και feel-good διάθεση με τον εξίσου ταξιδιάρικο τίτλο CARACABA.

«Ταξίδευα νοερά από τότε που ήμουν παιδί, κοιτάζοντας

περιοδικά ταξιδιωτικών πρακτορείων και φανταζόμουν backpacking για μήνες, να κάνω κράτηση σε ξενοδοχεία και εισιτήρια τρένου, να συναντώ ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να μαθαίνω άγνωστες γλώσσες. Σταδιακά έκανα αυτό το όνειρο την καθημερινή μου ζωή. Αλλά πρόσφατα, ταξίδεψα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο – χωρίς να μετακινηθώ καθόλου», εξηγεί Christian Louboutin.

Οι τσάντες του οίκου με την ethnic αισθητική, έχουν το ιδανικό μέγεθος για όσους θέλουν να ταξιδεύουν με…λιγότερα βάρη. Ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε από το Μεξικό, τις Φιλιππίνες, την Αφρική, την Πορτογαλία και τη Μέση Ανατολή, χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά και τεχνικές.

Με τα έσοδα από την συλλογή, ο Louboutin θα κάνει μια δωρεά στο La Source, μια γαλλική φιλανθρωπική οργάνωση που στοχεύει να διευρύνει τους ορίζοντες των νέων, παρέχοντάς τους τα μέσα να εκφραστούν δημιουργικά.

Τι περιμένετε λοιπόν; Το σύνθημα δόθηκε. CARACABA! Και ήδη αγναντεύουμε τη θάλασσα.

Περισσότερα για τη συλλογή δείτε εδώ: https://eu.christianlouboutin.com/gr_en/

Keywords
Τυχαία Θέματα