Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας υπό άκρα μυστικότητα, έπειτα από περίπου 1,5 χρόνο σχέσης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σύμφωνα με το asisters.gr και την Μαίρη Αυγερινοπούλου, την δεύτερη μέρα του Πάσχα με κουμπάρες την Τζένη Μήτση και την πρώτη ξαδέλφη της νύφης, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Στο πλευρό της νύφης η μητέρα της Ελένη Κεφαλογιάννη-Βαρδινογιάννη,

ο Θείος της Γιώργος Βαρδινογιάννης αλλά και οι δύο της αδελφές Χριστίνα και Δανάη.

Στο πλευρό του γαμπρού, ο πατριάρχης της οικογένειας Μάκης Μάτσας η σύζυγός του Ρούλα, η αδελφή του Μαργαρίτα Μάτσα με τον σύζυγό της Γιώργο Φραγκογιάννη και την κόρη τους Ίρμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νύφη φορούσε λευκό μακρύ σατέν μεταξωτό φόρεμα με δαντελένια εσάρπα, μία δική της δημιουργία, κι έκανε την είσοδο μαζί με τον γαμπρό- -και οι δύο έρχονται από δεύτερο γάμο- με μουσική υπόκρουση τη σύνθεση του Μίνου Μάτσα “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου” σε στίχους του αείμνηστου παππού του και δημιουργού της τεράστιας δισκογραφικής εταιρείας MINOS, Μίνου Μάτσα.

Λόγω της πανδημίας, δεν παραβρέθηκαν ο θείος και θεία της Όλγας Κεφαλογιάννη, κ. Βαρδής και κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ωστόσο, ήταν σαν να βρίσκονταν εκεί καθώς επικοινωνούσαν συνεχώς μαζί τους και τους έστελναν ευχές.

Το όμορφο σπίτι της οικογένειας Μάτσα στις Σπέτσες, στολίστηκε με παιώνιες σε λευκό σομόν και κοραλί αποχρώσεις κι έγινε το ωραιότερο σκηνικό, ώστε το ζευγάρι να γίνει επισήμως οικογένεια.

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Μαρία Βέλλη: Τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει μετά την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού

Κώστα Παπαδόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το Survivor! «Η Μαριαλένα δεν έχει προσβάλλει τον νυν που είναι έξω, ούτε και…»

Βασίλης Μαντζουράνης: Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρηση από τη Φάρμα και την ένταση με τον Ιατρόπουλο!

Keywords
Τυχαία Θέματα