O Jake Gyllenhaal «απαντά» με μια φωτογραφία στην Taylor Swift και το διαδίκτυο παίρνει φωτιά

11:30 13/1/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Jake Gyllenhaal έχει χιούμορ και αυτό μας κάνει να τον αγαπάμε λίγο παραπάνω. Ο 41χρονος ηθοποιός με έξυπνο τρόπο φάνηκε να ασχολείται με την κυκλοφορία της 10λεπτης έκδοσης του “All Too Well (Taylor’s Version)” της Taylor Swift με τους επιπλέον στίχους που εικάζεται ότι αφορούσαν αυτόν και το επακόλουθο δράμα που ακολούθησε στο διαδίκτυο.

Σε ένα

πορτρέτο του περιοδικού W που τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Tim Walker και κυκλοφόρησε στις 12 Ιανουαρίου, ο Jake φαίνεται να φορά ένα κατακόκκινο πουκάμισο με λευκά κουμπιά και ασορτί γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς ακουμπισμένα στο κεφάλι του. Όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι fans της Taylor, η ίδια τράβηξε παρόμοια καρέ στο μουσικό της βίντεο “22” προκαλώντας εικασίες ότι το αξεσουάρ της φωτογράφισης ήταν μια απάντηση στην 32χρονη τραγουδίστρια.

Να σημειώσουμε ότι οι δυο τους είχαν σχέση λίγων μηνών το 2010. Mερικά από τα τραγούδια της Swift από το Red του 2012 αφορούσαν τις συνέπειες της σχέσης τους. Έτσι, όταν η μουσικός κυκλοφόρησε μια επανηχογράφηση του άλμπουμ τον περασμένο Νοέμβριο – και πρόσθεσε νέους καυστικούς στίχους στη μεγάλη επιτυχία της “All Too Well”, οι θαυμαστές της περίμεναν με κομμένη την ανάσα να δουν πώς θα αντιδρούσε ο Jake.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal)

Σίγουρα, η υλοποίηση της ιδέας πιθανότατα προήλθε από τον δημιουργικό διευθυντή της φωτογράφισης, αλλά ο Jake έπρεπε να συμφωνήσει με τη σκηνοθεσία, οπότε αυτό σχεδόν ισοδυναμεί με δήλωση. Την εποχή ωστόσο της κυκλοφορίας του τραγουδιού ο ηθοποιός φέρεται να μην ενοχλήθηκε από τα σχόλια. “Ο Jake δεν ενδιαφέρεται για τίποτα από όλα αυτά”, μοιράστηκε μια πηγή με το E!. “Δεν διαβάζει κουτσομπολιά ούτε δίνει σημασία σε αυτό. Ζει τη ζωή του και επικεντρώνεται στον εαυτό του. Αγνοεί όλο τον θόρυβο”.

Ταλαντούχος και gentleman; Την απάντηση θα την δώσουν οι απανταχού Swifties.

Keywords
Τυχαία Θέματα