H Ναταλία Γερμανού μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό

12:28 12/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Ναταλία Γερμανού έκανες κάποιες δηλώσεις για την εμπειρία της με τον κορονοϊο και για τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η εκπομπή της παρουσιάστριας δεν πραγματοποιήθηκε. Ο λόγος είναι ότι η ίδια νοσεί και χρειάστηκε να μείνει σπίτι σε καραντίνα. Οι τηλεθεατές ανησύχησαν για την κατάσταση της υγείας της, οπότε η Ναταλία Γερμανού έδωσε μια τηλεφωνική συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του Star, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Germanou Official (@natalia_germanou)

“Η φωνή μου είναι ταλαιπωρημένη και δεν έχω γεύση και όσφρηση. Δεν έκανα ούτε πυρετό, μόνο λίγο βήχα και τα κανονικά συμπτώματα ενός απλού κρυολογήματος. Φαντάζομαι πως έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι ήμουν τριπλά εμβολιασμένη” είπε χαρακτηριστικά.

“Θυμάσαι που στις 4 ήμουν με αρνητικό μοριακό; Θυμάσαι γιατί ήμουν! Ε, δύο μέρες μετά το rapid θετικό! Ξεκίνησε για φαρυγγίτιδα και στα μισά άλλαξε γνώμη… Καλώς ήρθα στην παρέα βρε!!” είχε επίσης γράψει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter.

“Φουλ εμβολιασμένος λοιπόν σημαίνει με απλά λόγια: να κολλάς (τελικά) και να το περνάς σαν τετραήμερο κρυωματάκι μόνο με τσάι, ντεπόν, καλό φαγητό, βιταμίνες και Netflix. Ό,τι θα έκανες και αν κρυολογούσες και προ Covid. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν! Εμβολιαστείτε παιδιά” ανέφερε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Germanou Official (@natalia_germanou)

Keywords
Τυχαία Θέματα