Megan Fox: Αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της Machine Gun Kelly

10:04 13/1/2022 - Πηγή: InStyle

Congrats στο ευτυχισμένο ζευγάρι! Η Megan Fox αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της Machine Gun Kelly και το ανακοίνωσε με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η πρόταση έγινε κάτω από ένα δέντρο, ναι σωστά διαβάσατε, το οποίο είχε ιδιαίτερη σημασία και για τους δύο όπου η μαυροφορεμένη Megan είπε το ναι στον αγαπημένο της.

Instagram @meganfox

«Το 2020 καθίσαμε κάτω από αυτό το

δέντρο. Ζητήσαμε μαγεία. Ήμασταν ανυποψίαστοι στον πόνο που θα αντιμετωπίζαμε μαζί σε μια τόσο σύντομη, μανιώδη περίοδο του χρόνου. Απληροφόρητοι για τη δουλειά και τις θυσίες που η σχέση θα απαιτούσε από εμάς αλλά μεθυσμένοι από τον έρωτα. Και από το κάρμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Με κάποιον τρόπο, ενάμιση χρόνο μετά, έχοντας περπατήσει μέσα από την κόλαση μαζί, κι έχοντας γελάσει περισσότερο απ’ όσο θα πίστευα ποτέ, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως σε κάθε στιγμή της ζωής μου πριν από αυτή, και όπως σε κάθε στιγμή της ζωής μου που θα ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου», έγραψε η ηθοποιός περιγράφοντας την πρόταση που έγινε στις 11 Ιανουαρίου.

Instagram @meganfox

Μετά τους κολλητούς, Kourtney Kardashian και Travis Barker, η Megan Fox πήρε και αυτή σειρά. Ένα εκκεντρικό ζευγάρι που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια με τις εμφανίσεις και τον παθιασμένο του έρωτα. Ποιος να το πίστευε τελικά ότι οι συγκεκριμένοι θα ανήκαν στους παραδοσιακούς που κάνουν προτάσεις και παντρεύονται. Κάτι μου λέει ότι η ηθοποιός ίσως και να μην βάλει λευκό νυφικό στο γάμο. Όπως και να έχει, και πάλι συγχαρητήρια!

Keywords
Τυχαία Θέματα