Πάτρα: Τα τρία νέα αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια

Το μεσημέρι της Παρασκευής (27/5) η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» παρουσίασε κάποια νέες πληροφορίες για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του Star προβλήθηκαν τα νέα αιτήματα της 33χρονης στην ανακρίτρια, αλλά και αυτά της υπεράσπισής της.

Τα νέα

αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια

Η κατηγορούμενη για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνα έχει ζητήσει να μάθει ποια είναι η δοσολογία-ποσότητα της ουσίας “ροκορούνιο” που χορηγήθηκε από τους ιατρούς στο νοσοκομείο Παίδων Π και Α. Κυριακού στην Τζωρτζίνα, την ημέρα του θανάτου της. Να διευκρινιστεί πόσα φιαλίδια της ουσίας “ροκορούνιο” χρησιμοποιήθηκαν. Βάσει παρουσίασης της φαρμακευτικής ουσίας “ροκορούνιο” τόσο στο διαδίκτυο αλλά και στη βιβλιογραφία από φαρμακευτικές εταιρείες παραγωγής της συγκεκριμένης ουσίας, το “ροκορούνιο” δεν χορηγείται σε ανηλίκους. Καλούν να τους απαντηθεί αν συνηθίζεται στο νοσοκομείο Παίδων Π. και Α. Κυριακού να χορηγείται η ουσία “ροκορούνιο” σε παιδιά.Να προσδιοριστεί η φαρμακευτική εταιρεία της ουσίας “κεταμίνης” που βρέθηκε από τις εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Σε ποια νοσοκομεία αυτή εταιρεία χορηγεί τη συγκεκριμένη κεταμίνη σε βάθος ενός χρόνου.Αίτημα εξέτασης DNA για να πιστοποιηθεί ότι είναι το αίμα της Τζωρτζίνας αυτό που βρέθηκε στο φιαλίδιο στο νοσοκομείο Καραμανδάνειο.

Τα νέα αιτήματα από την υπεράσπισή της

Αίτημα για λήψη αίματος από τη Ρούλα Πισπιρίγκου για περαιτέρω εξετάσεις για κληρονομικά αυτοάνοσα.Αίτημα για ποσοτικό προσδιορισμό των ουσιών πέραν της κεταμίνης που εντοπίστηκαν στην Τζωρτζίνα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει πρώτη φορά μαζί με τον Άγγελο Λάτσιο και τη Γαία Μερκούρη

Μάριος Αθανασίου: «Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά τον μπαμπά μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα