Αυτά είναι τα κρυφά ταλέντα των celebrities

15:17 27/5/2022 - Πηγή: InStyle

Οι περισσότεροι celebrities έχουν αρκετά ταλέντα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που γίνονται συνήθως διάσημοι. Εκτός όμως από τα κλασικά χαρίσματα, όπως είναι εκείνα στην υποκριτική και τη μουσική, κάποιοι έχουν και μερικά κρυφά. Εμείς εντοπίσαμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα παραδείγματα και τα συγκεντρώσαμε παρακάτω, ώστε να τα ανακαλύψετε και εσείς. Μας έκαναν μεγάλη εντύπωση και μπορούμε να πούμε ότι μας έδωσαν έμπνευση να ανακαλύψουμε και εμείς κρυφές πτυχές του εαυτού μας, εξασκώντας νέα ταλέντα.

Justin Bieber

Ο Justin Bieber μπορεί να έχει ταλέντο στη μουσική, αλλά έχει ένα ακόμη που πολλοί δεν γνωρίζουν. Ο Καναδός τραγουδιστής είναι άσσος στην επίλυση του Κύβου του Ρούμπικ. Όταν είχε εμφανιστεί στο ‘The Late Late Show With James Corden’, είχε λύσει τον Κύβο μέσα σε μόλις δυο λεπτά. Εδώ να σημειώσουμε ότι το παγκόσμιο ρεκόρ σε ταχύτητα είναι τα 4.22 δευτερόλεπτα, τα οποία πέτυχε ο Αυστραλός Feliks Zemdegs. Τα δυο λεπτά, όμως, παραμένουν αρκετά εντυπωσιακά.

Chris Evans

Ο Captain America είχε επιδείξει το κρυφό ταλέντο του μέσω των instagram stories. Είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο του, στο οποίο τον βλέπουμε να παίζει πιάνο. “Μαθαίνω τον αγαπημένο μου Fabrizio Paterlini”, είχε γράψει τότε ο Chris Evans για να συνοδεύσει την ανάρτησή του. Ο κολακευμένος πιανίστας είχε απαντήσει με τη σειρά του στο Twitter, λέγοντας: “Κάτι μου λέει ότι σήμερα ο Chris Evans έπαιξε ένα από τα τραγούδια μου. Τώρα καταλαβαίνω τι εννοούν λέγοντας ‘Μου έφτιαξες την ημέρα'”.

Mark Ruffalo

Ο διάσημος ηθοποιός έχει ένα θεαματικό κρυφό ταλέντο… μπορεί να οδηγήσει μονόκυκλο ποδήλατο. Πριν από μερικά χρόνια είχε εμφανιστεί στην εκπομπή ‘The Graham Norton Show’ και είχε αποκαλύψει αυτήν τη ξεχωριστή ικανότητά του. Μάλιστα, οδήγησε ένα μονόκυκλο εκείνη τη στιγμή και ενθουσίασε τον παρουσιαστή. Είχε να εξασκήσει αυτό το ταλέντο του 25 χρόνια και ανέφερε ότι το είχε μάθει όταν ήταν 12 χρονών, μαζί με μερικές ακόμη δεξιοτεχνίες του τσίρκου.

Pierce Brosnan

Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο James Bond; Από ότι φαίνεται όχι! Ο πρώην πράκτορας 007, Pierce Brosnan έχει ένα κρυφό ταλέντο που ομολογούμε ότι μας ξάφνιασε. Αναφερόμαστε φυσικά στην ικανότητά του να.. καταπίνει φωτιές. Ο Ιρλανδός σταρ του κινηματογράφου είχε παρακολουθήσει το 1969 κάποια μαθήματα, ώστε να διδαχτεί αυτήν την ιδιαίτερη τέχνη. Όλα όσα έμαθε έμειναν μαζί του τα μετέπειτα χρόνια και πλέον αποτελεί έναν εξαιρετικά ταλαντούχο fire eater.

Angelina Jolie

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός έχει δηλώσει ότι ο γιος της, Maddox την ενέπνευσε να μάθει να πετάει αεροπλάνο. Όταν ήταν μικρός λάτρευε τα αεροπλάνα και έτσι επηρέασε τη μητέρα του. Η Angelina Jolie έκανε μαθήματα και πήρε το δίπλωμα πιλότου το 2004. Μάλιστα, αγόρασε ένα Cirrus SR22-G2 μονοκινητήριο αεροπλάνο και πετάει αρκετά τακτικά. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο αριθμός ουράς του αεροσκάφους περιέχει τα γράμματα MX, προς τιμήν του Maddox.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajoliecenter)

Keywords
Τυχαία Θέματα