Γιώργος Αυτιάς: Φινάλε για την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ – Η on air ατάκα για το συμβόλαιό του

Αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έριξε σήμερα το πρωί (23/07) η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, «Καλημέρα».

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στην εκπομπή, ενώ παράλληλα ανανέωσε το ραντεβού του με τηλεοπτικό κοινό για τις 19 Αυγούστου.

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Αυτιάς στο φινάλε της εκπομπής του

«Τελειώνει άλλη μια σεζόν, εγώ θα σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους εδώ στις κάμερες, τους τεχνικούς, την κυρία Βάχλα, την κυρία Τζίμα, τον Νίκο Λούρδα

και φυσικά τη διοίκηση του σταθμού, τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, τον κύριο Χρήστο Παπαδρόσο. Χάρη στην υπομονή και τη βοήθεια όλων φτάσαμε ως εδώ. Πιστεύω στην ομάδα. Στην ομάδα κανείς δεν είναι πρώτος, κανείς δεν είναι τελευταίος. Όλοι μαζί προχωράμε κι ό,τι φέρει η ζωή. Ο σταθμός μού λέει κι έτσι αποφασίσαμε, ότι θα ξεκινήσουμε στις 19 Αυγούστου. Καταφέραμε ένα 20% φέτος που νομίζω ότι ανήκει στον κόσμο. Η εμπιστοσύνη του κόσμου είναι το πιο σημαντικό». ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου, πετώντας και μια ατάκα:  «Έχω υπογράψει ένα διετές συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ αλλά ό,τι φέρει η ζωή καλοδεχούμενο. Όλα θα πάνε καλά, η υγεία είναι πάνω από όλα. Εμάς η δικιά μας μάχη είναι στην καθημερινότητα και στα εθνικά θέματα. Όλο αυτό έχει τη δική του σημειολογία. Καλό Καλοκαίρι» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Γεροντιδάκης: Το οργισμένο μήνυμα για τις φωτιές -«Γιατί πρέπει κάθε χρόνο να διαλέγω αν θα ζήσω ή αν θα έχω σπίτι;»

Χριστίνα Παππά: Η εξομολόγηση για τον γιο της -«Η σχέση του Δημήτρη με τον πατέρα του δεν ήταν καλή»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεκάδες πυρόπληκτοι στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στη Ρόδο -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα