Nail artist έφτιαξε… σετ τσαγιού σε νύχια και σόκαρε το διαδίκτυο – Τα απίθανα σχόλια

20:15 21/8/2023 - Πηγή: InStyle

Εσείς πώς πίνετε το τσάι σας;

Σκέτο, με ζάχαρη, μέλι ή γάλα το σίγουρο πάντως είναι πως δε περιμένει κανείς να δει σετ τσαγιού πάνω σε … νύχια. Αυτό έπραξε η τεχνίτρια νυχιών Morgan Gilbertson από την Ινδιανάπολη των ΗΠΑ, η οποία κατάφερε με τη δημιουργία της να προκαλέσει σοκ στους followers της.

Η σχετική ανάρτησή της για τη συγκεκριμένη δημιουργία

της έχει συγκεντρώσει πάνω από 16 εκατομμύρια προβολές στο Instagram, ωστόσο εξέπληξε τους fans της, οι οποίοι αναρωτήθηκαν, μεταξύ άλλων, πώς κανείς σκουπίζει τον… π..ό του με τέτοια νύχια.. .

«Η διαδικασία δημιουργίας των νυχιών με τις κούπες τσαγιού ήταν αρκετά κουραστική αλλά απλή», είπε η 23χρονη, στο Jam Press για τα avant-garde ακρυλικά της.

Η νεαρή nail artist ειδικεύεται στην κατασκευή εκκεντρικών νυχιών – από κοχύλια σαλιγκαριών μέχρι μινιατούρες με κήπο μανιταριών… Όπως εξηγεί, χρειάζεται από δύο έως τέσσερις ώρες για να δημιουργήσει κάθε ένα από τα περίτεχνα μανικιούρ της, τα οποία κοστολογεί από 60 μέχρι 400 δολάρια.

«Οι πελάτες που επιλέγουν τις πιο extreme δημιουργίες, συνήθως είναι για κάποια φωτογράφηση, για μουσικά βίντεο, φεστιβάλ ή κάποια ειδικά events!» ανέφερε.

Για το μανικιούρ με την πορσελάνη τσαγιού, η Gilbertson αγόρασε κεραμικά φλιτζάνια για κουκλόσπιτα και τους προσέθεσε χρυσές λεπτομέρειες. Πάντως τα σχόλια που έλαβε δεν ήταν και ιδιαίτερα κολακευτικά με έναν χρήστη να δηλώνει ότι «πιο χαζό δε γίνεται», και έναν άλλο να προσθέτει χιουμοριστικά «αν σπάσεις ένα νύχι, το… αγοράζεις».

View this post on Instagram

A post shared by Morgan Gilbertson (@_haus_of_nails_)

View this post on Instagram

A post shared by Morgan Gilbertson (@_haus_of_nails_)

Highlighter: Η λάμψη έχει μεταφερθεί στα μάτια, τα χείλη και τα νύχια

Keywords
Τυχαία Θέματα