Η Λωξάνδρα Λούκας είναι η πρώτη ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου με σύνδρομο Down

11:49 25/8/2021 - Πηγή: InStyle

Η νεαρή Λωξάνδρα Λούκας είναι η πρώτη γυναίκα ηθοποιός με σύνδρομο Down που υπογράφει συμβόλαιο με το Εθνικό Θέατρο, γράφοντας ιστορία.

Tiffany & Co.: Η νέα καμπάνια του οίκου με τους Beyoncé και Jay-Z είναι γεμάτη από αγάπη


Η 28χρονη Λωξάνδρα γεννήθηκε και ζει στην Θεσσαλονίκη και επρόκειτο να συμμετάσχει στην

επικείμενη παράσταση της Ελένης Ευθυμίου, ως κανονική ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, έχοντας υπογράψει το συμβόλαιό της μέσα σε ένα άκρως συγκινητικό κλίμα, λίγες μέρες πριν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loxandra Maria Lucas (@loxandralucas)


Η νεαρή καλλιτέχνης, εκτός, από την υποκριτική, ασχολείται παράλληλα και με την ζωγραφική, έχοντας μάλιστα πραγματοποιήσει τη δική της έκθεση ζωγραφικής, τον Νοέμβριο του 2020. Η έκθεση έγινε στον κοινόχρηστο χώρο του πολυώροφου νεοκλασικού όπου ζει, δεδομένων των συνθηκών της πανδημίας του Covid-19. Η συλλογή που παρουσίασε αποτελούνταν από μια σειρά πορτρέτων, έργα που η Λωξάνδρα δημιούργησε το προηγούμενο καλοκαίρι στον ελεύθερο χρόνο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loxandra Maria Lucas (@loxandralucas)

Η συγκινητική αποκάλυψη της Sofia Vergara για την υγεία της


Αξίζει, φυσικά, να σταθούμε με θαυμασμό απέναντι στο νέο της επίτευγμα, να γίνει η πρώτη ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, ενώ στο πλευρό της έχει πάντα την μητέρα της, κ. Ελένη Δημοπούλου, η οποία κάτω από την σχετική ανάρτηση της στα social media, έγραψε:

«Αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι, από χθες λαμβάνουμε μηνύματα, τηλεφωνήματα και εισπράττουμε την επιβράβευσή σας για αυτό που έχει καταφέρει η Λωξάνδρα μας. Εμείς, όμως, τέτοιες “μεγάλες” μέρες που σημαδεύουν τη ζωή μας και μας γεμίζουν συγκίνηση και ελπίδα, σκεφτόμαστε όλες και όλους εσάς. Εσάς που της επιτρέψατε να μην περισσεύει, να μην νιώθει μόνη και απροστάτευτη. Εμείς οι γονείς της και τα αδέλφια της, νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για κάθε μία και κάθε έναν από εσάς που την εντάξετε, έστω και λίγο, στη ζωή σας, με όποιον τρόπο μπορούσατε. Όσο κι αν θέλαμε εμείς, η οικογένειά της, δεν θα μπορούσαμε να της δείξουμε τον μεγάλο ΚΟΣΜΟ, όπου ανήκουμε όλες και όλοι αν δεν την συμπεριλαμβάνατε στη ζωή σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα