Meghan Markle: Μεγάλη νίκη στον οικογενειακό δικαστικό πόλεμο

14:52 13/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Meghan Markle έχει κάθε λόγο να χαμογελά πλατιά αφού πέτυχε μεγάλη νομική νίκη αφού η αδελφή της, Samantha Markle, είχε καταθέσει αγωγή κατηγορώντας τη για δυσφήμηση.

Η δικαστής απέρριψε την αγωγή εναντίον της δούκισσας του Σάσεξ και πλέον η Samantha δεν μπορεί να εγείρει ξανά την αγωγή της.

Τα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six αναφέρουν ότι η Samantha “απέτυχε να προσδιορίσει οποιεσδήποτε δηλώσεις που θα μπορούσαν να στηρίξουν μια αξίωση για δυσφήμηση ή για δυσφήμηση με υπαινιγμό, την τρίτη προσπάθειά της να τροποποιήσει

την αγωγή της…”.

Meghan Markle Wins Defamation Suit Brought Against Her by Half-Sister Samantha Markle https://t.co/dSP13saSMm

— Lindsay (@Dancerchic122) March 13, 2024

Η δικαστής σημείωσε συγκεκριμένα ότι δεν υπήρχαν παραδείγματα δυσφήμισης στο ντοκιμαντέρ του Netflix “Meghan & Harry” της Meghan και του πρίγκιπα Harry ή στο βιβλίο “Finding Freedom” του Omid Scobie.

Επιπλέον, η δικαστής δεν βρήκε παραδείγματα δυσφήμησης στην ωριαία συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah Winfrey, που προβλήθηκε στο CBS τον Μάρτιο του 2021.

Η δικαστής του περιφερειακού δικαστηρίου της Φλόριντα Charlene Edwards Honeywell διαπίστωσε ότι η Samantha, 59 ετών, παρείχε “λανθασμένους χαρακτηρισμούς του απομαγνητοφωνημένου κειμένου [της συνέντευξης]” και αποφάσισε ότι οι δηλώσεις του ζευγαριού για τη Samantha και τον πατέρα τους, Thomas Markle, ήταν “πεμπτουσία παραδειγμάτων γνώμης”.

Η Samantha μήνυσε τη 42χρονη ετεροθαλή αδελφή της τον Μάρτιο του 2022, ισχυριζόμενη ότι η Meghan έκανε “ψευδείς και κακόβουλες δηλώσεις” κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με τη Winfrey.

Κατηγόρησε τη δούκισσα του Σάσεξ ότι ισχυρίστηκε ψευδώς ότι είναι “μοναχοπαίδι” και υποστήριξε ότι η Meghan είπε ψέματα σχετικά με το χρονικό διάστημα που είδαν για τελευταία φορά η μία την άλλη. Ισχυρίστηκε επίσης ότι η Meghan επιτέθηκε δημοσίως στον Thomas σε μια προσπάθεια να πουλήσει στον κόσμο ένα ψεύτικο αφήγημα για τη ζωή της από “κουρέλια σε βασιλική οικογένεια”.

Η Samantha ζήτησε αποζημίωση 75.000 δολαρίων, καθώς και τα δικαστικά έξοδα και την αμοιβή του δικηγόρου.

Σε απάντηση, η Meghan χαρακτήρισε την αγωγή “αβάσιμη”.

“Δεν διορίζουμε ενόρκους για να αποφανθούν για το αν δύο άνθρωποι είναι “κοντά” ή αν κάποιος αισθάνεται πραγματικά ότι “μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι”“, ανέφερε τότε η νομική απάντηση της Meghan. “Τα δικαστήρια δεν είναι κατάλληλα για να κρίνουν τη νομιμότητα των συναισθημάτων ενός ατόμου σχετικά με την παιδική του ηλικία και τις σχέσεις του. Ούτε θα έπρεπε να είναι”.

Ο δικηγόρος της Meghan δήλωσε επίσης στο TMZ μετά την αίτηση απόρριψης ότι η αγωγή ήταν “αβάσιμη και παράλογη” και “συνέχεια ενός μοτίβου ενοχλητικής συμπεριφοράς”.

“Θα της δώσουμε την ελάχιστη απαραίτητη προσοχή, η οποία είναι το μόνο που της αξίζει”, πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα