Kate Middleton: Μοιάζει με τη θλιμμένη πριγκίπισσα Diana – Ανησυχία στο Παλάτι

11:30 13/3/2024 - Πηγή: InStyle

Έντονη είναι η ανησυχία για την Kate Middleton στους κύκλους των βασιλικών εμπειρογνωμόνων καθώς εκφράζονται φόβοι ότι το σκάνδαλο του Photoshop δρα επιβαρυντικά στην ανάρρωσή της από τη σοβαρή εγχείρηση στην κοιλιά. Μάλιστα, όλος αυτός ο θόρυβος έχει κάνει την υγεία της επίκεντρο έντονων εικασιών.

Η εικόνα της καταπονημένης Kate στο πλευρό του William, κοιτάζοντας

έξω από το παράθυρο ενώ το ζευγάρι αποχωρούσε από το Κάστρο του Ουίνδσορ προκάλεσε σύγκριση στους βασιλικούς κύκλους με την αντίστοιχη εικονα της αείμνηστης πεθεράς της, πριγκίπισσας Diana.

Absolutely no one believes this is Kate Middleton after they admitted to deception and manipulation. A back of the head, blurry picture ain’t going to cut it. No one trust the British media since they tried to cover up the last photo.#PhotoGate pic.twitter.com/adBq9AyTPN

— ChrisBaronSmith (@ChrisBaronSmit1) March 11, 2024

Η Kate είναι στο στόχαστρο φημών σχετικά με την αλήθεια για την υγεία της από τότε που υποβλήθηκε στη χειρουργική επέμβαση για μια μυστηριώδη πάθηση τον Ιανουάριο. Όλα πήραν ακόμη πιο δραματική τροπή όταν ο λογαριασμός τους στα social media ανέβασε την πρώτη επίσημη φωτογραφία της Kate τιμώντας την Ημέρα της Μητέρας. Έξι μεγάλα πρακτορεία την απέσυραν έπειτα από φόβο για παραποίηση της φωτογραφίας από την πηγή, ενώ η πριγκίπισσα της Ουαλίας με ανάρτησή της ανέλαβε την ευθύνη για το έντονο Photoshop του στιγμιότυπου.

Ζήτησε συγγνώμη λέγοντας ότι έκανε η ίδια την επεξεργασία της φωτογραφίας, ενώ λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε με τον William από το Κάστρο του Ουίνδσορ με την εικόνα της να προκαλεί ακόμη πιο έντονη ανησυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα