Δώρα Χρυσικού: Δεν παίρνω πίσω τίποτα από όσα έχω πει για τον κύριο Κιμούλη – ‘Οφειλα να πω την αλήθεια

19:01 3/12/2023 - Πηγή: InStyle

Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για την εξέλιξη της υπόθεσης με τον Γιώργο Κιμούλη. Εκκρεμεί μία μήνυση που έχει δεχτεί η ίδια από τον ηθοποιό, μετά την απόφασή της να καταθέσει στο δικαστήριο υπέρ της Ζέτας Δούκα.

«Θέλω να πω κάτι σε όλα τα Μέσα που έχουν καλύψει αυτή την υπόθεση. Για μένα, αυτή είναι μια πολύ κακή δημοσιότητα που δε θα την ήθελα ποτέ. Νομίζω ότι είμαι αρκετά χρόνια στον χώρο και έχω δώσει το στίγμα μου. Θέλω να μιλάω πάντα για τη δουλειά μου ή για πράγματα που αφορούν το κοινωνικό γίγνεσθαι.

Όπως έκανα για την ασθένειά μου, και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Και με αυτό το τρόπο μπορεί να βοηθηθούν κι’ άλλοι άνθρωποι. Αυτή είναι μια διαδικασία που βρεθήκαμε εμείς αμυνόμενοι, μας έγινε μια αγωγή και αναγκαστικά για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας πήραμε όλες τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που μας δίνει ο νόμος» δήλωσε η Δώρα Χρυσικού.

Για τους δημοσιογράφους και τη στάση της

«Νιώθω άσχημα που με παίρνουν οι δημοσιογράφοι και δεν απαντάω. Έχω επιλέξει να κρατάω σιωπή ακριβώς γιατί σέβομαι πολύ τον νόμο… Η τελευταία εξέλιξη, αφορά κάποιες μηνύσεις που έχουν γίνει εναντίον εμού και τις κυρίας Δούκα, και ακολουθούνται όλες οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος…. Δεν είναι νέες μηνύσεις…Νιώθω αυτές τις μέρες ότι έχω καταδικαστεί για κάτι και δεν το γνωρίζω. Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος κάνει μήνυση σε κάποιον άλλον, πηγαίνει η υπόθεση σε δίκη… Δεν παίρνω πίσω τίποτα από όσα έχω πει για τον κύριο Κιμούλη. Δεν πράττω εν θερμώ σε καμία περίπτωση…»

Η αναφορά της στη Ζέτα Δούκα

«Υπερασπίστηκα έναν άνθρωπο, τη Ζέτα Δούκα, όχι γιατί είναι φίλη μου. Δεν είναι φίλη μου, υπήρξε συνεργάτιδά μου. Έχουμε καλές σχέσεις, αλλά δεν είναι φίλη μου. Υπήρξα παρούσα σε ένα συμβάν το οποίο κατήγγειλε, όφειλα να πω την αλήθεια. Αυτό έπραξα. Αυτό θα έκανα ακόμα και αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα και ήταν ο περιπτεράς της γειτονιάς μου. Υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας σε ένα γεγονός, είδα κάτι με τα μάτια μου και γι’ αυτό μίλησα… Αυτήν τη στιγμή δέχομαι τις συνέπειες των πράξεών μου… Φυσικά και η άλλη πλευρά έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τη δική της άποψη…» είπε κλείνοντας η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα