Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Ψάχνουν σπίτι στο Malibu

08:30 4/9/2019 - Πηγή: InStyle

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Meghan Markle παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry και έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας και φαίνεται πως η Δούκισσα του Sussex έχει ήδη νοσταλγήσει την παλιά της ζωή στην Αμερική.

Τον περασμένο Μάιο έγινε γνωστό πως η Meghan μαζί με τον Harry έψαχναν για ένα δεύτερο σπίτι στη Καλιφόρνια ενώ τώρα φαίνεται πως η έρευνα τους έχει επικεντρωθεί στο Μαλιμπού.

Ο Edmund Fry,

ο άνθρωπος που έμαθε στη Meghan τα βασικά μαθήματα για τα έθιμα και τους κανόνες της βασιλικής οικογένειας δήλωσε στην The Daily Express: «Η Meghan και ο Harry ψάχνουν για ένα νέο σπίτι. Άκουσα πως ενδιαφέρονται για το Μαλιμπού. Γνωρίζοντας τη Meghan και έχοντας μιλήσει μαζί της, ξέρω πως της λείπει το σπίτι της. Είναι κορίτσι του Los Angeles, έχει μεγαλώσει εκεί, έχει πολλές διασυνδέσεις και φίλους στο Hollywood» είπε ο Fry και συνέχισε: «Εκεί θα μπορεί να ζει χωρίς άγχος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το Los Angeles και η California είναι τόσο «μεγάλα» που είναι εύκολο να ξεφύγεις με την οικογένεια σου και να μοιάζεις σαν ένας απλός άνθρωπος».

Keywords
Τυχαία Θέματα