Madonna: Το συγκινητικό μήνυμα για τη μητρότητα – “Απέρριπτα την ιδέα του να γίνω μητέρα στα 30 μου…”

13:04 15/5/2023 - Πηγή: InStyle

H Madonna επέλεξε να στείλει ένα δυνατό και εξίσου συγκινητικό μήνυμα για τη μητρότητα, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Η “βασίλισσα” της pop ανέβασε ένα μοντάζ φωτογραφιών με τα παιδιά της τιμώντας την ημέρα, και το συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο, όπου εξήγησε ότι η ίδια απέρριπτε την ιδέα της μητρότητας, επειδή τη “συνέδεα με θυσίες, πόνο και τελικά θάνατο και δεν ήθελα τίποτα από αυτά” και αποφάσισε να ακολουθήσει “τον λιγότερο ταξιδεμένο δρόμο χωρίς

προκαταλήψεις για το τι αναμενόταν από μένα ως γυναίκα.”

Η Madonna τελικά έφερε στον κόσμο τα δικά της παιδιά και υιοθέτησε, επίσης, με αποτέλεσμα να βιώσει τη μητρότητα και να μοιραστεί την εμπειρία της με τους ακολούθους της. “Το να πω ότι είμαι περήφανη για τα παιδιά μου ακούγεται αλαζονικό ή υπονοεί ιδιοκτησία. Καλύτερα να πω ότι είναι όλα λαμπερά αστέρια και είμαι ευτυχισμένη που οι ψυχές τους με επέλεξαν να είμαι η μητέρα τους” επεσήμανε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της όπου φρόντισε να επισημάνει ότι έχει κάνει αρκετά λάθη καθώς δεν υπάρχουν εγχειρίδια ή βιβλία κανόνων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Αναλυτικά το μήνυμα της Madonna

Μου λείπει η μητέρα μου κάθε μέρα και φαντασιώνομαι για δεκαετίας πως είναι να έχεις μια μητέρα να: καλείς για βοήθεια, καθοδήγηση, φροντίδα και σοφία και όμως απέρριψα την ιδέα του να γίνω μητέρα έως και τα 30 μου, επειδή συνέδεσα τη μητρότητα με θυσίες, πόνο και τελικά θάνατο και δεν ήθελα τίποτα από αυτά.

Αποφάσισα να ξεσκίσω τη ζωή και να πάρω τον λιγότερο ταξιδεμένο δρόμο χωρίς προκαταλήψεις για το τι αναμενόταν από μένα ως γυναίκα. Όλα μου τα πρότυπα ήταν ριζοσπαστικές γυναίκες όπως η Frida Kahlo, Martha Graham και Georgia O’keeffe. Σπουδαίες καλλιτέχνιδες χωρίς παιδιά!! Όταν τελικά έγινα μητέρα, έμεινα έκπληκτη με το πόσο προσγειωμένη ένιωθα, αλλά και ζαλισμένη και μπερδεμένη ως προς το πώς θα έβρισκα την ισορροπία ανάμεσα στο να είμαι καλή μητέρα και ασυμβίβαστη καλλιτέχνις.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Και συνέχισε: “Πέρασα πολλά χρόνια μισότυφλη και έκανα πολλά λάθη στην πορεία. Γιατί κάθε μητέρα ξέρει ότι δεν υπάρχουν εγχειρίδια ή βιβλία κανόνων για να ακολουθήσει. Απλά πρέπει να βουτήξεις και να το καταλάβεις.
Έχω ζήσει τα καλύτερα και τα χειρότερα ως μητέρα. Κανείς δεν θα μπορούσε να με προετοιμάσει.

Η φίλη μου κάποτε μου είπε ότι τα παιδιά σου είναι σαν κομμάτια της καρδιάς σου που κυκλοφορούν έξω από εσένα. Τη μια στιγμή η καρδιά σου ξεχειλίζει από χαρά και την επόμενη στιγμή σπάει! Αλλά πώς μπορώ να εξηγήσω πώς αισθάνομαι… Το να πω ότι είμαι περήφανη για τα παιδιά μου ακούγεται αλαζονικό ή υπονοεί ιδιοκτησία. Καλύτερα να πω ότι είναι όλα λαμπερά αστέρια και είμαι ευτυχισμένη που οι ψυχές τους με επέλεξαν να είμαι η μητέρα τους.

Και αγαπητή μητέρα… όπου κι αν βρίσκεσαι. Ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη με τα εγγόνια σου!!! Συχνά σε φαντάζομαι να τραγουδάς και να χορεύεις μαζί μας στην κουζίνα!”

Keywords
Τυχαία Θέματα