Tom Brady: Η γλυκιά αφιέρωση στη Gisele Bündchen για τη Γιορτή της Μητέρας

12:09 15/5/2023 - Πηγή: InStyle

Μπορεί ο Tom Brady και η Gisele Bündchen να έχουν πάρει διαζύγιο, αλλά ο πρώην αθλητής θέλησε να την τιμήσει την ημέρα της μητέρας, αφού οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, τη Vivienne και τον Benjamin.

Φυσικά, δεν ξέχασε τη μητέρα του Galynn αλλά και την πρώην σύντροφό του, Bridgette Moynahan, τη μητέρα του 15χρονου γιου

του, Jack.

Ο Tom Brady έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram όπου ανέβασε σειρά φωτογραφιών, στις οποίες ποζάρει στο πλευρό της μητέρας του όπως και των γυναικών που έφεραν στον κόσμο τα παιδιά του.

“Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας σε όλες αυτές τις καταπληκτικές γυναίκες που έχουν δώσει στην οικογένειά μας τόσα πολλά στη ζωή τους. Σας ευχαριστούμε όλες για την αγάπη, τη συμπόνια και την καλοσύνη σας και για το καταπληκτικό παράδειγμα που δίνετε σε όλα τα μικρά μας” έγραψε και πρόσθεσε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Brady (@tombrady)

Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες για την υποστήριξή σας και για τη βοήθεια σας να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Εύχομαι σε όλες τις μητέρες του κόσμου μια ξεχωριστή μέρα με τους ανθρώπους που τις αγαπούν περισσότερο.”

Το διαζύγιο με τη Gisele ήρθε τον Οκτώβριο με τις φήμες να αναφέρουν ότι το supermodel ήταν δυσαρεστημένο που ο Brady επέλεξε το ποδόσφαιρο από τον γάμο τους.

Ωστόσο, σε συνέντευξή της στο Vanity Fair τον Μάρτιο, η Gisele Bündchen πήρε σαφείς αποστάσεις. “Ακούστε, πάντα τον ενθάρρυνα και θα συνεχίσω για πάντα. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θέλω να είναι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο, είναι αυτός, πιστέψτε με. Θέλω να πετύχει και να κατακτήσει. Θέλω όλα τα όνειρά του να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό θέλω, πραγματικά, από τα βάθη της καρδιάς μου” υπογράμμισε και σημείωσε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Brady (@tombrady)

Gisele Bündchen: Σπάει τη σιωπή της για το διαζύγιο από τον Tom Brady – “Πέθανε το όνειρό μου”

“Μερικές φορές μεγαλώνετε μαζί, μερικές φορές μεγαλώνετε χώρια. “Όταν ήμουν 26 ετών και εκείνος 29 ετών, γνωριστήκαμε, θέλαμε οικογένεια, θέλαμε πράγματα μαζί. Καθώς περνάει ο καιρός, συνειδητοποιούμε ότι απλά θέλαμε διαφορετικά πράγματα, και τώρα πρέπει να κάνουμε μια επιλογή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς το άτομο. Σημαίνει απλώς ότι για να είσαι αυθεντικός και να ζήσεις πραγματικά τη ζωή που θέλεις να ζήσεις, πρέπει να έχεις κάποιον που μπορεί να σε συναντήσει στη μέση, σωστά; Είναι ένας χορός. Είναι μια ισορροπία“

Keywords
Τυχαία Θέματα