Γιάννης Βογιατζής: Όταν η Μαίρη Χρονοπούλου τον έβγαλε από τη φυλακή -«Δεν είχα να πληρώσω και με συνέλαβαν»

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 89 ετών ο σπουδαίος ερμηνευτής Γιάννης Βογιατζής. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε ανείπτωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, ενώ όπως έγινε γνωστό, το τελευταίο διάστημα ο ίδιος νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας.

Σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα

πριν από πέντε μήνες, ο Γιάννης Βογιατζής είχε αποκαλύψει πως κάποτε τον είχαν βάλει φυλακή και η Μαίρη Χρονοπούλου είχε μεσολαβήσει για να τον βγάλουν.

«Τραγουδάω από τότε που γεννήθηκα. Ετοιμαζόμουν να μπω στη σχολή Ευελπίδων, αλλά με πρόλαβε το τραγούδι. Σταμάτησα να τραγουδάω, γιατί θεωρώ υπερβολή να περνάνε τα χρόνια και να βάφεις τα μαλλιά σου μαύρα για να φαίνεσαι νεότερος. Έχω υπάρξει υποστηρικτικός με τα νέα παιδιά.

Ο Γερολυμάτος ήταν ένα παιδί που είδα και είπα ωραίος τραγουδιστής και διατηρείται και μέχρι σήμερα. Ο Τόλης Βοσκόπουλος τότε γέμιζε στάδια. Θα στενοχωρηθώ αν πεθάνω και βγάζουν τα τραγούδια μου με την φωνή άλλου. Δεν δέχομαι να τραγουδάνε τα τραγούδια του πεθαμένου», είχε πει ο Γιάννης Βογιατζής στην κάμερα του Mega.

Όσο για τη στιγμή που μπήκε στη φυλακή, είχε δηλώσει: «Δυο φορές έχω μπει φυλακή, γιατί δεν είχα να πληρώσω και με συνέλαβαν μια μέρα πριν την πρεμιέρα μου. Μόλις με είδαν οι υπάλληλοι στην φυλακή, μου είπαν: “κύριε Βογιατζή εσείς τι κάνετε εδώ”; Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν αντράκι και τότε πήρε τηλέφωνο και είπε βγάλτε τον Βογιατζή από την φυλακή. Όταν βγήκα από την φυλακή και γύρισα σπίτι μου έκλαψα. Το κράτος μου χρωστάει δεν του χρωστάω εγώ».

Διαβάστε ακόμα:

Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη -«Ειπώθηκαν τεράστια ψέματα»

Τζένη Μελιτά: Ξεκαθαρίζει για την αμοιβή της στη Eurovision 2023 -«Στεναχωρήθηκα πολύ…»

Βίκυ Κάβουρα: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον Γιώργο Τζαβέλλα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα