Jennifer Aniston: Κυκλοφορεί ινκόγκνιτο στο Λος Άντζελες φορώντας ένα τεράστιο φούτερ

12:24 29/6/2023 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Aniston θέλησε να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι.

Η ηθοποιός εντοπίστηκε να κυκλοφορεί ινκόγκνιτο στο Δυτικό Χόλιγουντ ενώ η ίδια επέλεξε να κρύψει τη φιγούρα της κάτω από ένα τεράστιο κόκκινο φούτερ με κουκούλα και το πρόσωπό της με γυαλιά ηλίου. Γύρω της είχε αρκετούς σωματοφύλακες για να διασφαλίσουν ότι δεν θα την πλησιάσει κανείς.

dir="ltr">Jennifer Aniston goes incognito in a baggy red hooded sweatshirt as she sneaks around in LA https://t.co/JwNBviQgey

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) June 29, 2023

Η σταρ έβγαινε από γυμναστήριο όταν την εντόπισαν οι παπαράτσι όσο και αν προσπαθούσε να περάσει απαρατήρητη. Επέλεξε να έχει φυσικό look χωρίς μακιγιάζ.

Η εμφάνιση αυτή έρχεται μετά την αποκάλυψή της για το πώς πετυχαίνει το αξιοζήλευτο σώμα της.

Πρόσφατα δήλωσε ότι λατρεύει την “cheat day” και θα πιει ένα dirty martini όταν της έρθει η διάθεση.

Η Jennifer ακολουθεί υγιεινό και ολιστικό τρόπο ζωής και μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, χαμηλούς υδατάνθρακες και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Τη συνδυάζει με ένα πρόγραμμα γυμναστικής πέντε ημέρες την εβδομάδα, το οποίο είναι έντονο καρδιοαναπνευστικό, ενώ παρακολουθεί και μαθήματα Pvolve διάρκειας 10 έως 20 λεπτών. Το Pvolve είναι μια επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδος προπόνησης που συνδυάζει λειτουργική γυμναστική χαμηλής όχλησης με εξοπλισμό που βασίζεται στην αντίσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > InStyle