Πρω1νό: Μαρτυρία-σοκ για τη Ρούλα Πισκπιρίγκου -«Έσπρωξε τη γυναίκα μου ενώ είχε το μικρό αγκαλιά»

Οργή και αγανάκτηση έχουν προκαλέσει στον κόσμο οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

Μάλιστα, δύο μέρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, το Πρω1νό παρουσίασε μια μαρτυρία-σοκ για την 33χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Συγκεκριμένα, ένας άνδρας περιέγραψε στην εκπομπή ένα σκηνικό βίας που είχε συμβεί πριν από κάποια χρόνια στο γήπεδο με την γυναίκα του και την μητέρα από την Πάτρα.

«Είμαι

στο γήπεδο εγώ με τη σύζυγο και με τα δυο μου παιδιά, εκ των οποίων το ένα είναι με ειδικές ανάγκες. Και σε αυτό το διάστημα, με τη λήξη του αγώνα, έφυγε η γυναίκα με μια άλλη γνωστή, που είμαστε στο γήπεδο και επειδή την κοινή γνωστή την γνώριζε η Ρούλα, τους έκανε επίθεση. Με αποτέλεσμα να σπρώξει τη γυναίκα τη δικιά μου ενώ είχε το μικρό αγκαλιά! Και μόλις είδα όλη αυτή τη σκηνή της λέω -πήγε να βγει- και μου λέει ξέρεις «μη με ακουμπήσεις». Της λέω “λυπάμαι που είσαι έγκυος και έσπρωξες ένα παιδί, μια μάνα που κρατάει στην αγκαλιά της ένα παιδί με ειδικές ανάγκες. Τι άλλο πρέπει να σου πω;”».

Αυτό πριν από πόσα χρόνια είχε γίνει;

Κανένα 6αρι – 7 χρόνια. Ήταν έγκυος και στο πρώτο της παιδί τότε νομίζω. Αν δεν κάνω λάθος ίσως να ήταν και στο πρώτο της παιδί.

Τι σας απάντησε η Ρούλα;

Δεν μου απάντησε τίποτα. Απλά μπήκε στο αυτοκίνητο και με κοίταγε περίεργα.

Ήταν μαζί της κάποιο άλλο πρόσωπο της οικογένειας, ο άντρας της ας πούμε, η αδελφή της;

Ο Μάνος, ο Μάνος ναι μαζί με τον Μάνο. Δεν πήρε καμία θέση απολύτως! Απλά προσπάθησε να προφυλάξει τέλος πάντων τη σύζυγό του.

Γιατί την έσπρωξε όμως τη γυναίκα σας;

Η γυναίκα ήταν με μια φίλη της πρώην κοπέλας του Μάνου. Απλά επειδή είχε θέμα με την φίλη που είμαστε μαζί αυτή θεώρησε σωστό να κάνει όλα αυτά.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που άφησαν πάνω από τον τάφο των τριών κοριτσιών

Πρω1νό -Ρούλα Πισπιρίγκου: Μυστήριο και έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα

Πάτρα: Ο άγνωστος καβγάς του Μάνου με τη Ρούλα -Τα λόγια που ενόχλησαν την 33χρονη

Keywords
Τυχαία Θέματα