Linda Evangelista: Μίλησε ανοιχτά για την παραμόρφωση του σώματός της

15:44 17/2/2022 - Πηγή: InStyle

Η Linda Evangelista αποκάλυψε όλα όσα πέρασε τα τελευταία χρόνια και συγκλονίζει με τις δηλώσεις της.

Το διάσημο supermodel θεωρείται μια από τις πιο iconic φιγούρες της δεκαετίας του 1990. Έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στον χώρο του μόντελινγκ, κάνοντας αμέτρητες φωτογραφίσεις, περπατώντας σε σημαντικές πασαρέλες και πρωταγωνιστώντας σε καμπάνιες κορυφαίων οίκων μόδας. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει γίνει εξώφυλλο σε πάνω από 700 περιοδικά. Μολονότι η ζωή της είναι φαινομενικά γεμάτη λάμψη και φήμη, στην πραγματικότητα η 56χρονη σταρ

έχει περάσει πολλές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Το περασμένο φθινόπωρο, η Linda Evangelista είχε μιλήσει στους ακολούθους της στο Instagram για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Το 2015 αποφάσισε να προχωρήσει σε συνεδρίες θεραπείας CoolSculpting και παραμορφώθηκε έντονα στο σώμα και στο πρόσωπό της. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορεί πλέον να εργαστεί και η ψυχική υγεία της διαρκώς χειροτερεύει. Αποφάσισε λοιπόν να μηνύσει την εταιρεία Zeltiq Aesthetics Inc. για 50 εκατομμύρια δολάρια.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για αυτήν τη δυσάρεστη εμπειρία. “Λάτρευα να είμαι στην πασαρέλα. Τώρα τρέμω στην ιδέα να συναντήσω κάποιον που γνωρίζω. Δεν μπορώ πλέον να ζω έτσι, στα κρυφά, νιώθοντας ντροπή. Απλά δεν μπορούσα να ζω με αυτό τον πόνο πια. Είμαι διατεθειμένη επιτέλους να μιλήσω” ξεκίνησε λέγοντας το μοντέλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Αντί να συρρικνωθούν οι περιοχές που επιθυμούσε, όπως της είχε υποσχεθεί η εταιρεία, άρχισε να παρατηρεί εξογκώματα στο πηγούνι, στους μηρούς και στην περιοχή του μπούστου της. Στη συνέχεια, αυτά μεγάλωσαν και μούδιασαν. Απευθύνθηκε αμέσως σε ειδικό και διαγνώσθηκε με μία σπάνια πάθηση που ονομάζεται Paradoxical adipose hyperplasia. Πρόκειται για μια υπερπλασία του λιπώδους ιστού, η οποία προκλήθηκε από τις συνεδρίες. Εδώ να σημειώσουμε ότι το 1% των ασθενών της CoolSculpting έχει εμφανίσει αυτήν την πάθηση. Η εταιρεία τής πρότεινε να αναλάβει την επιδιόρθωση του προβλήματος, υπό έναν όρο: να υπέγραφε μία σύμβαση εμπιστευτικότητας.

Η Linda προφανώς και δεν συμφώνησε. “Προσπάθησα να το επιδιορθώσω μόνη μου, σκεπτόμενη πως έκανα κάτι λάθος. Έφτασα στο σημείο να μην τρώω τίποτα. Ένιωθα πως έχανα το μυαλό μου” δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Δε νομίζω πως οι σχεδιαστές θα θέλουν να με ντύσουν μετά από αυτό. Δεν αναγνωρίζω πλέον τον εαυτό μου σωματικά, αλλά ούτε και εμένα ως άνθρωπο. Εκείνη η κοπέλα δεν υπάρχει πια, όμως εγώ δεν θέλω να κρύβομαι άλλο” είπε και ανέφερε ότι ελπίζει η ιστορία της να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εκείνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Keywords
Τυχαία Θέματα