6+1 τρόποι για να φορέσετε την tie-dye τάση των 2000s

11:16 17/2/2022 - Πηγή: InStyle

Έχετε διάθεση για λίγο χρώμα; Εάν ναι, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε έμπνευση με το πιο colorful trend που έχει αναδειχτεί ποτέ. Το tie-dye που τόσο αγαπήθηκε την προηγούμενη δεκαετία έχει fans που ορκίζονται σε αυτό και αναμεσά τους βρίσκονται τα It girls, Dua Lipa και Bella Hadid. Και σε περίπτωση που ακόμα δεν τον έχετε καταλάβει, τα ‘00s επιστρέφουν για τα καλά κι εμείς πρέπει να βρούμε τους πιο stylish τρόπους για να τα φορέσουμε.

Κάνουμε focus στο tie-dye trend και σε εφτά updated τρόπους που θα δώσουν χρώμα στην εικόνα μας.

@styledumonde

Σε

ένα «παιδικό» φούτερ: και λέγοντας παιδικό, εννοούμε το tie-dye σε συνδυασμό με cartoons, brands ή οποιοδήποτε χαρακτηριστικό που μας δημιουργεί το αίσθημα της νοσταλγίας. Αν είναι να επαναφέρουμε τα 00s, ας το κάνουμε με τον σωστό τρόπο, καθώς η δεκαετία είχε να κάνει με pop κουλτούρα και fun.

Instagram @thestyleograph

Σε ένα cool παντελόνι: με χρώμα. Το tie-dye trend αποπνέει χαλαρότητα και παιδικότητα. Συνδυάστε το άνετο παντελόνι σας με πιο chic στοιχεία και κάντε mix&match στα διάφορα στιλ.

@thestylestalkercom

Σε κοστούμι: σοβαρό από τη μία αλλά παιχνιδιάρικο από την άλλη. Τα χρώματα στα οποία βγαίνει είναι άπειρα κι αν για εσάς είναι υπερβολή, μπορείτε να σπάσετε το σύνολο και να φορέσετε τα κομμάτια με διαφορετικό κοστούμι.

Instagram @emilisindlev

Σε total outfit με βάση τα denim items: για να είστε ένα βήμα μπροστά επιλέξτε oversized κομμάτια όπως ένα wide leg παντελόνι ή μια βερμούδα. Και φυσικά, βάλτε χρώμα κι ένα bucket hat για έξτρα 00s vibes!

Instagram @veronicaferraro

Σε tracksuit: για πιο casual look. Οι φούτερ φόρμες είναι η απόλυτη τάση όμως τις έχουμε δει σε όλα τα χρώματα. Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά φορέστε tie-dye και για την αλλαγή συνδυάστε το outfit με ψηλό παπούτσι.

Instagram @marianne_theodorsen

Tie-dye με animal print: ή γενικά με οποιοδήποτε άλλο print. Το απόλυτο mix&match που θα ζαλίσει και που δεν είναι για τους λάτρεις της μίνιμαλ αισθητικής.

Instagram @emilysindlev

Με neon χρώματα: για μια εμφάνιση που θα κάνει… μπαμ! Για όσους από εσάς αγαπάτε το χρώμα, προσθέστε στο σύνολο όσα περισσότερα χρώματα μπορείτε. Το θέμα είναι να δημιουργήσουμε ένα διασκεδαστικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα