Launer: Ο πολυτελής οίκος θα κυκλοφορήσει μια συλλογή με τσάντες προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ

11:00 13/4/2022 - Πηγή: InStyle

Το luxury brand θα γιορτάσει τα 70 χρόνια βασιλείας με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ της Β’ γιορτάζεται φέτος στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία. Είναι η 70ή επέτειος από την άνοδο της βασίλισσας στον βρετανικό θρόνο στις 6 Φεβρουαρίου 1952. Οι επίσημοι εορτασμοί του θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και πολλές εταιρείες έχουν ήδη δημιουργήσει προϊόντα προς τιμήν της.

Μια από αυτές είναι και ο ιστορικός οίκος πολυτελών ειδών Launer, που ανακοίνωσε πρόσφατα το επαναλανσάρισμα της αγαπημένης

τσάντας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Elizabeth II UK (@queenelizabethiiuk)

“Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε τη νέα συλλογή για να γιορτάσουμε το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας. Η τσάντα Platinum Edition Jubilee κυκλοφορεί σήμερα, βασισμένη στο πολυαγαπημένο σχέδιο από το 1972, μια τσάντα που η Βασίλισσα συχνά χρησιμοποιούσε”, έγραψε ο οίκος στο instagram του.

Το 1995 ήταν η τελευταία φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ κράτησε την αυθεντική βερσιόν του μοντέλου, όταν είχε παρευρεθεί σε μια λειτουργία στο Αββαείο του Westminster. “Πάντα μοιάζει τόσο έξυπνη και κομψή και νομίζω πως οι τσάντες μας της ταιριάζουν”, δήλωσε ο Bodmer.

Στη συνέχεια, αποκάλυψαν, μεταξύ άλλων, ότι η ιδέα για τη δημιουργία της καινούριας – vintage – τσάντας ήρθε μέσω ενός… τηλεφωνήματος. Κάποιος επικοινώνησε με την εταιρεία, επειδή ανακάλυψε την παλιά τσάντα τής γιαγιάς του στη σοφίτα του. Ο CEO της Launer, Gerald Bodmer, σκέφτηκε ότι ήταν η ιδανική στιγμή για να επανασχεδιάσει το κλασικό ρετρό κομμάτι. 

Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη στο online κατάστημα για 3,385 λίρες. Κυκλοφόρησε σε 5 υπέροχες αποχρώσεις: ebony black, monarch purple, tangerine, fawn και cloud blue.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Launer Official (@launerlondonofficial)

Keywords
Τυχαία Θέματα