Elite style: Έχουμε τα best looks των πιο στιλάτων πλουσιόπαιδων

14:01 12/4/2022 - Πηγή: InStyle

Τα πιο κακομαθημένα και στιλάτα πλουσιόπαιδα του Las Encinas επέστρεψαν για πέμπτη φορά, σε μια σεζόν που είχε πάρτι, επανάσταση, τον καθιερωμένο φόνο και πολύ fashion. Η στολή του σχολείου αντικαταστάθηκε από πιο αποκαλυπτικά statement βραδινά outfits και οι νέοι πρωταγωνιστές του “Elite” έδωσαν το πιο λαμπερό show της ζωής τους. Είδαμε παλιούς αγαπημένους χαρακτήρες να εξελίσσουν το στιλ τους και νέους, να έρχονται και να κλέβουν την παράσταση, δυναμικά.

@elitenetflix

Το statement jacket: με τα τρουκς, strass, κρόσια και οτιδήποτε

άλλο μπορείτε να σκεφτείτε, όλα ήταν πάνω του. Cropped για να ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις και fabulous για να κλέβει τις εντυπώσεις στο club.

@elitenetflix

Το απόλυτο party dress: σε κόκκινο και φορεμένο από άντρα. Η σειρά Elite αλλάζει τους κανόνες στο στιλ, τόσο, που πλέον τίποτα δεν μας φαίνεται περίεργο. Και το φόρεμα… το θέλουμε σίγουρα για το καλοκαίρι.

@valentinazenere

Το headpiece με τα φτερά: εμπνευσμένο από βραδιές στην Ίμπιζα, η νέα πρωταγωνίστρια του Elite μας σύστησε ένα άλλο στιλ, πιο glamorous και πιο εκκεντρικό, χωρίς αναστολές και «πρέπει», και η αλήθεια είναι πως αποκτήσαμε νέα αγαπημένη στη σειρά.

@elitenetflix

Το διχτυωτό φόρεμα: και ταυτόχρονα super λαμπερό, κάτω από το οποίο η τηλεοπτική Ari φόρεσε ένα εσώρουχο και… μερικά glitter στο στήθος. Αλλά το λατρέψαμε έτσι κι αλλιώς, καθώς μπορεί άνετα να φορεθεί σε ένα party look, ως στοιχείο layering και να χαρίσει την απαραίτητη λάμψη.

Alexa Demie: 10+1 looks από το πιο bad girl του “Euphoria”@elitenetflix

Το φόρεμα της Paris Hilton: και γιατί το αποκαλούμε έτσι; Γιατί, πολύ απλά, πρόκειται για ένα statement piece το οποίο έκανε διάσημο η σέξι κληρονόμος, φορώντας το στα γενέθλιά της κι έπειτα, αντιγράφτηκε από celebrities, όπως η Kendall Jenner. Hot!

@elitebrnetflix

Το μίνι σετ σε κουφετί: φυσικά και θα βλέπαμε την συγκεκριμένη τάση στη σειρά, αφού πρόκειται για το μεγαλύτερο hit της άνοιξης. Όπως επίσης και η στέκα στα μαλλιά που έκανε δυναμικό comeback τη φετινή σεζόν.

@elitebrnetflix

Κουφετί… τούλι: αυτή τη φορά, σε υπερβολική δόση, ιδανικό για party και γάμους θα λέγαμε. Strapless για να δώσει μια σέξι πινελιά και μεσάτο για να αναδείξει τη μέση κάτω από τον όγκο του υλικού, που ταιριάζει μόνο σε λίγες.

@elitebrnetflix

Το χολιγουντιανό καπέλο: σε συνδυασμό με μια designer τσάντα που φωνάζει χλιδή. Το συγκεκριμένο look προέρχεται από την περιοδεία της σειράς, ωστόσο το λατρέψαμε υπερβολικά για να μην το συμπεριλάβουμε στη λίστα με τα best looks των πρωταγωνιστών.

@elitebrnetflix

Το blazer με τα φτερά: και τις ασημένιες λεπτομέρειες σε soft κίτρινο, που συνδυάστηκε με τα απόλυτα pop γυαλιά σε διάφανο ροζ, δίνοντας 00s vibes και έμπνευση για τολμηρές εμφανίσεις.

@elitenetflix

Ένα ακόμα party dress: καθώς, κυριολεκτικά στη νέα σεζόν του “Elite” τα party animals παράτησαν το σχολείο και ασχολήθηκαν πολύ περισσότερο με την κοινωνική τους ζωή. Τόσο το καλύτερο για εμάς, που βρήκαμε την απαραίτητη έμπνευση για το look του σαββατόβραδου.

@valentinazenere

Κι ένα look από το κόκκινο χαλί για να εξηγήσουμε γιατί η Isadora του “Elite” έγινε η νέα μας αγαπημένη, όσο αφορά το styling τουλάχιστον. Σέξι, σέξι, σέξι!

Keywords
Τυχαία Θέματα