Kendall Jenner: Μήπως ήρθε η ώρα να γίνει μητέρα;

18:13 12/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η Kris Jenner πάντως αυτό πιστεύει!

Όλες οι αδερφές Kardashian έχουν αποκτήσει παιδιά. Όλες, δηλαδή, εκτός από την Kendall. Ακόμη και η Kylie, η οποία είναι κατά δυο χρόνια μικρότερή της, έχει γίνει δυο φορές μητέρα. Ωστόσο, η Kendall Jenner δεν δείχνει κανένα απολύτως ενδιαφέρον σε αυτό το lifestyle και απολαμβάνει τη ζωή της όπως έχει… τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε μέχρι πρόσφατα.

Μια από τις αδερφές Kardashian έλειπε από το κόκκινο χαλί της
πρεμιέρας, κι εμείς ξέρουμε το λόγο Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner)

Πριν από λίγες ημέρες, όλη η διάσημη οικογένεια έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή ‘Daily Pop’ του E! News με σκοπό να προωθήσουν τη νέα τους εκπομπή ‘The Kardashians’ που προβάλλεται στο Hulu. Η ερώτηση που μας έκανε περισσότερη εντύπωση, ήταν για την Kendall. “Ποιο μέλος της οικογένειας σε πιέζει περισσότερο να κάνεις παιδιά;” και δεν δίστασε να απαντήσει με απόλυτη ειλικρίνεια.

Η Kendall Jenner μοιράζεται μυστικά για τη διαχείριση του άγχους

“100% η μητέρα μου”, αποκάλυψε η Kendall. “Μου στέλνει στο άκυρο μηνύματα του τύπου ‘νομίζω ήρθε η ώρα’ και εγώ αναρωτιέμαι, από εμένα δεν εξαρτάται αυτό;!” πρόσθεσε η ιδιοκτήτρια του 818 Tequila brand.

“Είναι μια απλή υπενθύμιση!”, είπε τότε χιουμοριστικά η Kris.

Η Kylie πάντως συμφώνησε με τη μητέρα τους και δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να δει τη μεγάλη αδερφή της με ένα μωράκι. Λέτε να προσπαθούν να μας ανακοινώσουν έμμεσα κάτι;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner)

Keywords
Τυχαία Θέματα