Kim Kardashian: Aποκάλυψε ποιος είναι ο μεγαλύτερος κριτής της

12:00 26/3/2022 - Πηγή: InStyle

Υπάρχει ένα άτομο στη ζωή της Kim Kardashian που την κριτικάρει κάθε μέρα.

Όταν κάποιος είναι διάσημος, βρίσκεται αυτόματα στο επίκεντρο της προσοχής. Φωτογραφίζεται από δεκάδες παπαράτσι, παρευρίσκεται σε σημαντικές εκδηλώσεις και γενικότερα απασχολεί έντονα τα media. Ταυτόχρονα, όμως, δέχεται αρνητική κριτική από τον κόσμο που τον παρακολουθεί. Είναι λογικό λοιπόν να κριτικάρεται καθημερινά, η γνωστή τηλεοπτική προσωπικότητα και επιχειρηματίας. Έχει συγκεντρώσει 294 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram,

οι οποίοι παρατηρούν εξονυχιστικά το τι φοράει, πως συμπεριφέρεται και με ποιους κάνει παρέα. Ωστόσο, τώρα αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος κριτής της, είναι μία… συγγενής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, η Kim Kardashian μίλησε για την κόρη της, North. Εξήγησε ότι το 8χρονο κορίτσι δεν διστάζει να εκφράσει τις απόψεις του. Μάλιστα, καταλήγει συχνά να κριτικάρει ακόμη και το στιλ της μητέρας του.

Hailey Bieber και Kendall Jenner: Με matchy outfits και τα αγόρια τους σε διπλό ραντεβού

“Η North είναι τρομερά ισχυρογνώμων σχετικά με το τι θα φορέσω”, εξήγησε η Kim στην Chioma Nnadi. “Παραπονιέται που επιλέγω συνέχεια μαύρα ρούχα. Αποφάσισα λοιπόν κι εγώ, να εμφανιστώ στο σχολείο της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ντυμένη με ένα total ροζ look. Ενθουσιάστηκε πάρα πολύ, έτρεξε κατά πάνω μου και με αγκάλιασε. Βέβαια, όταν άνοιξε το παλτό μου και είδε τη μαύρη επένδυση, δεν μπόρεσε παρά να παραπονεθεί ξανά” αστειεύτηκε η 41χρονη διασημότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Keywords
Τυχαία Θέματα