Ο λόγος για τον οποίο η Kylie Jenner άλλαξε το όνομα του γιού της

15:00 25/3/2022 - Πηγή: InStyle

Καμιά άλλη αλλαγή ονόματος δεν έχει γεννήσει τόσα ερωτηματικά, όσα δημιούργησε η απόφαση της Kylie να αλλάξει το όνομα του γιού της, έτσι ξαφνικά. Wolf Webster δεν υπάρχει πια, κι ενώ όλοι στοιχηματίζουν για το επόμενο όνομα του μικρού, μια νέα φήμη σχετικά με το γιατί πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση, διαδόθηκε στις γειτονιές του Hollywood.

Κοντινό

πρόσωπο του ζευγαριού, αποκάλυψε ότι ο Travis και η Kylie ένιωσαν πως το Wolf δεν ταίριαζε στο παιδί τους, με την Kylie να υποστηρίζει αυτήν την άποψη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, οι fans δεν έμειναν ευχαριστημένοι με αυτήν την εξήγηση κι έκαναν τις προσωπικές τους έρευνες, καταλήγοντας σε ένα τελικό συμπέρασμα, που ίσως και να έχει βάση.

Instagram @tammyhembrow

Η θεωρία των fans βάζει στο στόχαστρο την πρώην φίλη της Kylie, Tammy Hembrow. Πρώην, καθώς οι δύο γυναίκες δεν μιλάνε πια και αυτό αποδεικνύεται ακράδαντα και από το γεγονός ότι η Kylie δεν ακολουθεί πλέον την Tammy στα social media. Ο λόγος; Μια φήμη που είχε κυκλοφορήσει και ήθελε τον πρώην της Kylie, τραγουδιστή Tyga, να την απατά με την καλή της φίλη, Tammy.

Η Kylie Jenner παραλίγο να δεχτεί πρόταση γάμου

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το όνομα Wolf, θα σκεφτείτε. Λοιπόν, μαντέψτε ποιανής ο γιός ονομάζεται Wolf. Η Tammy, σήμερα έγκυος στο τρίτο της παιδί, έδωσε το όνομα Wolf στον πρωτότοκό της και πρέπει να είναι πολύ περήφανη γι’ αυτό, καθώς το επιδεικνύει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί. Μάλλον, η Kylie ξέχασε από πού ανακάλυψε το συγκεκριμένο όνομα και η Tammy δεν θα το άφηνε ασχολίαστο.

Σε μια τελευταία ανάρτηση του μοντέλου, όπου οι ακόλουθοι μαντεύανε το όνομα του αγέννητου παιδιού της, κάποιος έγραψε, «έλα, παραδέξου ότι θα ονομάσεις το παιδί σου BENTLEY», με την Tammy να απαντάει, «βασικά μου αρέσει πολύ το όνομα Stormi». Κι αν αυτό δεν είναι οφθαλμός αντί οφθαλμού, τότε δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε. Ίσως να ακούσουμε την Kylie και να… χωνέψουμε το γεγονός ότι απλά το όνομα Wolf, δεν ταίριαζε στο μωρό της.     

Keywords
Τυχαία Θέματα