Nicola Peltz: Αυτό είναι το νυφικό που φόρεσε το νέο μέλος της οικογένειας Beckham

15:41 11/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η Nicola Peltz έχει αυτήν την κομψότητα που ήρθε και ταίριαξε γάντι στην αισθητική της οικογένειας Beckham. Ήταν λες και η Victoria, παρήγγειλε μια νύφη με τα δικά της κριτήρια για τον αγαπημένο της πρωτότοκο, Brooklyn. Ο αριστοκρατικός γάμος του ζευγαριού , πραγματοποιήθηκε χθες, στην έπαυλη των γονιών της Nicola, στο Palm Beach της Florida,

και όλες μας αδημονούσαμε για το νυφικό της πλέον, κυρίας Peltz-Beckham αφού η νύφη επέλεξε να κρατήσει και τα δύο ονόματα. Και οι φωτογραφίες, δεν άργησαν.

@nicolaannepeltz

Η Nicola δημοσίευσε μόλις μια μέρα μετά τον γάμο, φωτογραφίες της ίδιας αλλά και του ζεύγους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι εμείς θαυμάσαμε το υπέροχο νυφικό της, για το οποίο τόσα είχαμε ακούσει.

Το Valentino custom made, σαφώς, νυφικό φόρεμα της Nicola ήταν μια δημιουργία του σχεδιαστή Pierpaolo Piccioli, καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου. Αποτελούνταν από ένα λιτό φόρεμα σε ίσια γραμμή από ταφτά με τιράντες και τετράγωνο ντεκολτέ, αποσπώμενη ουρά με μεγάλο μήκος, η οποία κούμπωνε στη φούστα του φορέματος και, πέπλο και γάντια φτιαγμένα από τούλι, με λεπτομέρειες από δαντέλα να στολίζουν τις άκρες.

@nicolaannepeltz@nicolaannepeltz

Η Nicola Peltz επέλεξε να μαζέψει χαλαρά τα μαλλιά της πίσω, αφήνοντας αφέλειες στο μπροστά μέρος και διακριτικά κοσμήματα για να δώσουν λάμψη, στο κατά τα άλλα αψεγάδιαστο, ονειρικό look. Nude μακιγιάζ αναδείκνυε την επιδερμίδα και τα μάτια του μοντέλου που έκλεψαν την καρδιά του Brooklyn Beckham. Μια εναλλακτική επιλογή, παρατηρήσαμε στα παπούτσια, βλέποντας για πρώτη φορά νύφη, να φοράει τις κλασικές χαρακτηριστικές πλατφόρμες που λάνσαρε ο οίκος Valentino φέτος, σε λευκό χρώμα.

Το ζευγάρι έλαμψε με την παρουσία του κι απ’ ότι καταλάβαμε από το πίσω μέρος του κεφαλιού του Brooklyn, κάποιες θρησκευτικές παραδόσεις τηρήθηκαν κατά γράμμα. Περιμένουμε να δούμε, αν ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε και πιο fun στιγμιότυπα από το γάμο της χρονιάς.

@nicolaannepeltz@brooklynbeckham

Keywords
Τυχαία Θέματα